I'm running and I'm quite sure where to go

Även denna dagen stannade jag hemma för att försöka bli frisk o jag mår betydligt mkt bättre nu. Ont i halsen o hostar mest nu bara, annars är det mesta bra. Kanonkul att alla sms trakasserar mig en dag när jag är sjuk o vill sova xD haha fick ovanligt många sms i morse. men men sånt man får leva med. Började dagen med att kolla film, det blev stomp the yard o sen ett försök till att sova mellan alla sms. Senare kom syrran hit med godis, cola o film, det blev den nyaste bond filmen. Efter det fixa hon även lite mat till mig o sen åkte jag o simone med johanna till Längjum lr va det hette, skulle kolla på löshår till johannas baluppsättning, men det visar sig att stället är helmysko o verkligen inte öppet så det blev bara en allmän roadtrip. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mkt mer än chillat, ätit (eftersom jag knappt kunnat äta för att jag mått dåligt de senaste dagarna) o kollat på 2 fast 2 furious. Nu blire nog snart sova skulle jag tro, skola o jobb imorrn. Ska baka en kladdkaka innan jobbet oxå som jag ska ha med att bjuda på, snäll som jag är ;)

//P´
Ryd finns tydligen på fler ställen än i skövde ;D eftersom....

det pekade ditåt.. xD


Keep losing track from wrong and right

Helgen har minst sagt varit fullt upp, kan man säga :)
Lördagen blev att jag åkte till stadsteatern o va med lite på genrepet, efter det åkte jag hem o duschat o fixa mig lite o sen iväg för att träffa johanna o co, blev en sväng till kalle först o chilla o allmänt tjöta o hade trevligt. Senare blev det att bege sig till bowlinghallen för att kolla på fotbollen, men det va en trökig match måste jag säga, hände ju ingenting.. Men det va en trevlig kväll ändå. Söndagen blev att gå upp tidigt, mådde inte bra då heller men det va bara att ta ipren o sen bege sig till stadsteatern för att fixa inför modevisningen. Måste säga att Tony Irving är en helgo kille asså, hur lätt som helst att tjöta med honom o inte sån kändis jag trodde han skulle va, han erbjöd sig t o m att städa efter att allt va över. Men dagen va rolig iaf, jag va bakom o såg till att få ut alla modeller i rätt tid tillsammans med lollich, ullis, elin o lire. Det gick kanonbra! En lyckad modevisning o en grymt bra konferencier :) Ett bra resultat efter mkt jobb.
Somnade tidigt igår o vakna imorse av att mamma kom in o trodde att jag varit vaken hela natten eftersom jag somnat med datorn på xD ahah
Men mår inte bra idag heller så fick skippa skolan, hoppas på att jag blir bättre snart, lov nästa vecka o då vill man ju inte va sjuk direkt.. Har precis kollat en film, inte jättebra men.. den fick duga en dag som denna. Nu ska jag fixa nått att äta o sen chilla ännu mer o hoppas på att bli bättre..
/// P´

En del av modevisningsgruppen o Tony Irving :)

Fråga stjärnorna om när

Blev inget högskoleprov för mig idag, vakna med feber o va yr. inte kul..
Hur mkt jag än ville göra det så gick det bara inte, får väl göra det till hösten ist. Mår lite bättre nu, mest ont i halsen o är snuvig så ska väl ta en sväng till stadsteatern o hjälpa till med förberedelserna ist, o sen möte. Fattar inte riktigt att allt det arbete vi har gjort är över efter imorrn, men skönt ska det bli.
Återkommer nog senare ikväll, nu ska jag fixa iordning mig lite. Ha det gött!
// P´

Sommar nu, tack!


for one moment i believed..

Dagen har bestått av att fixa inför modevisningen, blev ett antal timmar i stadsteatern o mkt ändrande, men det blir nog bra resultat av allt jobb :) När alla gick på lunch stanna jag o lollich med Diggi- grabbarna o tjöta o fixa lite, innan vi oxå drog på lunch. Blev lunch hemma hos malin :) Potatisbullar o bacon, mumma!
Efter allt byggande skulle jag skjutsa hem malin o lollich, haha rolig bilresa! Åkte till emilia med hennes biljetter oxå, o skjutsa hem malin :) Sen dess har jag mest slöat, kolla lite på film förut. Helt slut o imorrn äre dags för högskoleprovet, inte taggad.. usch!
Har extremt trökigt just nu, får la se va jag ska hitta på..
// P´

lite av dagens bilder :)
hade mina nya lila jeansleggins, najsigt! :)

I alla drömmar var du endå nära, så underbart nära

Vilken dag! shit!
Började med 3 st skolkonserter för högstadiet, o sorgligt var det faktiskt! Vår allra sista konsert med kören :( Man kommer aldrig få känna den där härliga känslan av att få stå inför en publik o sjunga o bara kunna släppa allt.. Visst får vi sjunga på studenten men verkligen inte samma känsla. Det kom faktiskt en o annan tår idag på scenen, shit sjukt tråkigt att tiden gått så fort när det gäller kören o våra uppvisningar. Man önskar man får vara med varje år fram tills man dör om man en gång stått på den scenen o varit med om den känslan vill man bara tillbaka o känna den igen.
Det är en av de sakerna jag kommer sakna mest med gymnasiet, alla grymt roliga stunder man haft med kören, den grymma stämning som är innan o under en konsert o sen när alla bara uppskattar oss med en stående applåd, hur härligt som helst, jag rös varje konsert. TACK alla ni som kollat o tack till alla som gjort konserten möjlig o alttjejer som gav mig extra mkt skratt när vi fick sitta på scen, tacktacktack! :)

Men allt måste ju ta slut oxå,,.. :( Efter kören skjutsa jag matilda till a-huset o sen släppte av hanna, jag o emelie åkte vidare till emilia för att hämta pengar o tjöta lite om tränarmötet o så :) Hem o fixa mat o sen iväg mot skövde med emelie o syrran, ni är bra bra bra ! <3 Blev inhandlat ett par lila jeansleggins, kommer imorrn på dagens outfit skulle jag tro :) o ett par svarta chinos, alltid en början, jag vill ju ha ett par lila o ett par beiga oxå :) men i framtiden det ! :D

Btw, jag hann inhandla min jacka jag ville ha oxå! :D De hade fått in den till vero moda igen! :D iiih så glad jag blev! Fixade det på lunchen idag, gryyyymt nöjd!

Har chillat sen jag kom hem, o ska sova alldeles strax så jag orkar morgondagen! :)
///P´

In this world of troubles my music pulls me through

Har varit en lång men samtidigt rolig dag eftersom jag gjort en av mina favoritsysslor hela dagen, nämligen sjunga :)
Har haft 2st skolkonserter o en offentlig konsert nu på kvällen, shit vilken känsla man har varje gång. Grym känsla är det o stående applåder i slutet, kan knappt bli bättre. Alla bekymmer o problem bara försvinner ur tankarna när man står där på scenen o sjunger o gör det inför folk som faktiskt valt att vara där o lyssna på oss. Allt det arbete vi lagt ner för att få det o funka o alla de timmar vi har övat har helt klart varit värt det !
Än är det inte slut, har 3 st skolkonserter imorrn för högstadiet oxå, får se hur det går. Brukar ju va så att de sitter o pratar med varandra ist för att lyssna, men man vet aldrig förrän det gäller.

Hann även med en sväng på stan förut under lunchen, hade tänkt köpa den jackan jag hade sett på vero moda, men nej då är den slut självklart :( Jag som typ aldrig riktigt gillar jackor men äntligen hittat en jag faktiskt verkligen verkligen vill ha, ja då tar den slut :( körv på't!

Imorrn blire iaf konsert, fixa korreografi till modevisningen o sen skövde med maddisch o emelie :)
Hanna vill att jag ska med till skövde senare på kvällen oxå o festa, men vi får se hur det blir med den saken :)

// P´


dagens outfit skulle vara svart, fin klädsel så det fick bli syrrans kjol från H&M, svart tisha från vero moda o leggins från gina tricot :) Skor fick självklart bli converse :)

I close my eyes and the flashback starts

Helgen blev roligare än jag trodde faktiskt, söndagen blev bra även om jag inte hade fått mig mkt sömn, vi sålde bra iaf o kul va det faktiskt! Synd att man bara har UF-mässa en gång :/ En bra upplevelse iaf även om det va bökigt med monterbygget så hade vi kul o gjorde det bästa av mässan! :) O de flesta störde sig nog på Amalia, hon va ju galen xD lr kanske bara allmänt stressad?! haha men ändå chilla föfaen!
När vi skulle lasta av montrarna o bära in de i skolan på söndagkvällen va alla trötta o slitna och jag kan lova er att det märktes XD haha de flesta hade nog nått ryck o va allmänt knäppa o flummiga, men jag gillar't o jag gillar spft06 <3

Måndagen blev skolan o sen även körövning i 4timmar, idag blev det skolan i ca 1timme som bestod av städning av verkstaden. Efter det åkte jag till syrran, va tvungen o hämta en kjol som jag ska ha imorrn på alla våra konserter :)
Den offentliga konserten är slutsåld! :D kanon! Kommer bli hur bra som helst, sjukt go känsla har man oxå när man står där o sjunger o sen får applåder :)

Nu ska jag sova snart så jag orkar morgondagen :) Ha det bra!

//P´
Bilder från UF-mässan m.m.
 


outfit på Uf-mässan:

tisha: vero moda
jeans: lager 157 (fornarina)
skor: converse, OFC! :D

UF-mässa

Nu väntar jag på att berta ska hämta mig sen blir det UF-mässa heeeeela dagen, kan bli en rolig dag o kommer bli en lång dag. Igår blev det chill på kvällen med lollich, malin o malin, det spåra ur som vanligt o mkt skratt blev det. Även chill med johanna o co :) höhö
Ha det bra! //P´

everybody wants their shoes in the sunshine now

Gårdagen blev så att mamma, pappa o syrran åkte upp till min bror i sthlm, så är själv hela helgen. Blev skolan igår till 11.10, sen hem snabbt o jobba 12-19, helt slut efter det passet men kul hade jag :)
När jag hade duschat o så efter jobbet drog jag vidare till johanna, blev chill som vanligt. Kom hem, tvätta de svarta kläderna o fixa lite mat o somna rätt gött när allt va klart. Idag har jag redan hunnit vara på stan, ätit lunch o städat lite, ska alldeles strax fixa de allra sista sakerna till UF-mässan som ska med. Vid 1 tiden ska jag va på skolan för att lasta in montern i malins pappas bil o sen drar vi till Lidköping för monter bygge. När vi kommer hem ikväll blire en tjejkväll med pizza, bak, chill o tjöt o ofc massa skratt! :D kan knappt bli bättre :) Men ni får ha det så bra så länge, o jag måste erkänna än så länge är det gött o va själv hemma men jag saknar familjen grymt mkt oxå! :)
Ha det bra! // P´


o så här såg jag ut på stan förut :)

It doesn't matter what people say Be true to yourself and follow your heart.

I miss you quite terribly..


Idag har det inte hänt mkt kan jag lova, bara legat hemma o varit sjuk. Skittråkigt men kanske ändå tur att jag va sjuk innan helgen o förhoppningsvis är frisk nu i helgen. Kollat film hela dagen typ. Men det började faktiskt med att bästa johanna hade köpt baguetter o muffins o kom hit o åt frukost :) tack! :D En mkt god och trevligt frulle skadar aldrig.
Sen blev det chill o tjöt tills johanna skulle iväg på sin praktik vid 12, jag somna till changeling lr va den heter, inte den bästa filmen jag sett kan jag lova.. Däremot kollade jag precis klart på en gryyyymt bra film, nämligen transporter 3, jag måste säga att alla 3 transporter filmerna är grymt bra!  Nu blir det alldeles strax soova (igen). En ny dag imorrn, kort o bra :) Börjar med kort lektion historia o sen UF till 11.10, efter det äre bara modevisningsmöte 12.10 i stadsteatern sen är den dagen över o det är HELG! :D dock får ju inte jag åka med upp till min bror eftersom jag har UF-mässa :( men men får väl vänta till påsk :/ GRATTIS till min bror iaf, som fyllde hela 23 år idag! :) Han börjar bli gammal ;D haha

Sovdags! Pöss !

///P´


I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.
 I'm better off without you, I got over you..

you make me feelgood.

haha okej, malin klaga på att jag aldrig säger chillaaaaa folkeet längre drf kommer det här :


CHILLLAAAAAAA FOLKEEET! :D
Lev i nuet för fasen! ;D

you make me smile, please stay for a while..

Gårdagen blev helt okej, skolan som gällde först som vanligt, efter det blev det modevisningsmöte, hade bara historia lektion på den dagen. Efter mötet åkte jag till gymmet för att träffa deas o som jag trodde vi skulle biffa i vanliga gymmet, nej! där trodde jag tydligen fel, han o malin hade bokat in mig på body pump xD haha shit! det va ju bara kämpa på kan jag lova! När jag kom hem från gymmet va det bara hoppa in i duschen o sen myskläder på, åkte o hämta johanna :) Vi fixa chips o dip, haha skrällen ;D blev filmmys, dip, chips o bedtime stories. Inte den bästa film jag sett men ganska bra ändå. Skjtusa hem johanna runt 12 nångång :) tack för ännu en bra kväll, kan ju inte ha tråkigt med johanna! :D
Idag blev det UF o kör i skolan, sen direkt o hämta deas o till gymmet. Biffade ganska bra idag trots träningsvärk från gårdagen. Efter gymmet blev det hem till deas o gjorde mat, mästerkockarna skulle jag vilja kalla oss faktiskt! Blev även chill o kolla på ballar av stål, vilket program asså xD
När jag kom hem va det bara byta om o åka till jobbet, o hade grymt kul även idag :) Mkt bra folk på donken <3 hur ska jag nånsin komma därifrån om alla de jobbar där :O Efter jobbet har det blivit chillidill :D
Imorrn blire skolan, 2 lektioner, tror jag skippar gymmet för en gångsskull imöra, men det blir ju jobb på kvällen så får ändå lite träning, iaf om man kör petra o emma style när man hämtar glass o shakemix XD haha utfall! ,JA TACK! ;)

Ne nu ska jag fixa nått att äta o kanske kika film lr family guy får se va det blir :) höhö
Stooort behov av massage oxå btw, ryggen dödar mig juu :O Plus att saknad finns av vissa personer :) PÖSS!
Btw mitt nya uttryck får jag ju inte glömma, kanoners bananer! :D
/// P´

You make me breath, you make me feel, you make me high

Kvällen blev lyckad åkte till johanna, vi blev upphämtade av johannes, även mårten va med. De köpte godis o jag o johanna tjöta i bilen :) Sen åkte vi till basse där det blev tv-tittande o film :) myyyyys! :D En bra kväll!
Ryggen är ett rent helvete, fick en dörr i ryggen igår, inte kul! Skulle behöva mig en massage, så det får la bli nån dag ;)

Annars idag har jag o malin varit ute o delat ut reklamblad, grymt många har ej reklam :S usch inte tycka om! Vi va iaf helt slut efter att vi hade gått de 2 områden vi hade, stora va de men vi hade oxå ett högt tempo för att bli klara så fort som möjligt.

Imorrn blire skolan igen, får se om jag orkar ta mig upp så jag går på matten, behöver ju egentligen inte. Annars blire historia o möte :) engelskan har vi hemuppgift i, ganska najs dag måste jag säga. efter mötet blire nog gymmet med deas oxå, kanoners! :D

pöösss på er från en ovanligt glad petra, med en gryyyymt ond rygg dock..
///P´

I wish you were here tonight

Har nyligen kommit hem från ännu en bra kväll, tack vare världens bästa johanna :)
Började med att johanna hämta upp mig förut, åkte till henne, tjöta lite med hennes föräldrar o deras kompisar o johanna bytte om o lite så :)
När hon va klar åkte vi vidare mot en fest, för att johanna skulle träffa en person, vi hade även tänkt försöka dra med de till skövde. Vid 20 i 12 lr nått sånt drog vi oss från festen o skulle till skövde, vi kom ut på skövde vägen o bara: neee. vi skiter i't lr .. aa vi stannar i fkp. så vi åkte tillbaka in i lilla fkp o åkte runt lite. Hamna till slut på terran, typ inget folk, plus att vi var helt nyktra hela kvällen! Inne på terran träffa man t ex martin, tjöta en stund med honom, annars va det itne direkt folk jag kände, lr jag kände ju igen folk eftersom min brors kompisar va där men, ingen jag pratar med. Men jag hade ju johanna :D
Efter att vi kom ut stog vi o tjöta, lr vi lyssna mest på va pålsson (lr hur han stavas) tjöta om xD hahah shit, han är knäpp om nån :P
Fick skjuts hem av johanna o nu ska jag alldeles strax sooova, senare idag kommer malin o vi ska dela ut reklamblad, sen ska jag förhoppningsvis va med ..  ne natti nattiii!
/// P´

Everything I do reminds me so about you..

Blev att jag sov hos syrran i natt, alltid skönt att hon ändå finns i samma stad fortfarande när jag behöver henne :) Men bror kommer hem om några veckor oxå, längtar <3
När syrran hade skjutsat hem mig, fixa jag lite o sen åt lite frukost :) Åkte sedan ganska snart vidare mot mariestad för att kolla badminton, det gick riktigt bra för Falan idag :D (Y)
Hann med lite tjöt med coach oxå och självklart blev det en heldel skratt o bosse bjöd även på lite sång xD hahaha shit vilken dag det blev. Nu ska jag äta alldeles strax o sen vänta tills johanna slutar jobba, blir en snabb sväng in i duschen oxå tänkte jag :) Ikväll ska jag va med johanna, får se lite va vi gör till slut, men kul kommer det nog bli som vanligt med henne :)
Imorrn äre utdelning av 800reklamblad med malin oxå, usch kommer ta ett tag :S men måste göras!

Nu ska jag äta! PÖSSS! 

//P´

I think of you every night and day You took my heart and you took my pride away...

Dagen har varit helt okej, började med historia o sen UF - gjorde klart loggan i montern, nu ska bara affärsidén på plats oxå :) Sist men inte minst var det matte c som gällde, sista inför uppehållet. Men det blir 1 matte lektion i veckan ändå, för att kunna göra om lite prov. Men det känns som en lättnad ändå faktiskt. Efter skolan va jag en stund med emelie, sen åkte jag iväg o kolla volleyboll, de jag hejja på vann sin match! :) Efter volleybollen åkte jag hem en sväng o fixa lite o sen när emelie o simon kom åkte vi iväg till skövde för o träffa sofia, kim, johannes o daniel :) treeevligt! :) Alltid kul med de människorna ! Längtar tills de förhoppningsvis blir inflyttningsfest i sofia o kims nya lägenhet ;) men det räknar vi med ;D haha !
Nu ligger jag mest o slöar o tänker igenom lite olika beslut som måste göras..
Pöss på er!
Btw jag längtar till påsk, då kommer både charlie o min bror hem :D wiiiie ! :D
/// P´

I only wanted to get you close to me To feel the love inside of me

My dying bride - the deepest of all hearts

I only wanted to get you close to me
To feel the love inside of me

You turned away from me
You looked the other way
You didn't see my tears for you
I only wanted to take you in my arms,
And lay you down here with me

You tried to turn and flee from my side
You tore out the heart of me
If only you had stayed.
What may have been?
We could have been beautiful

Could have walked the earth, flown into the skies,
Swam the deepest of the seas
But you couldn't see anything in me
You strayed too far from my path
Maybe now you'll see everything in me
I'm sorry it had to be this way

grymt bra låt, tack frida för alla musik tips igår! :D

Dagen har varit helt okej, började på lärcenter, där jag hitta ett program på växjö universitet som intresserade mig mer än civilekonom faktiskt :) Marknadsföringsprogrammet! :D Så lutar mot att jag kanske inte alls flyttar uppåt utan neråt. Men det återstår att se! :) Efter lärcenter cykla jag till skolan för lunch o jag o malin satte även upp affischer om modevisningen i skolan. Gick ner till stan med malin, hon skulle på praktik o jag drog till gymmet o träffa andreas där :) treevligt. Efter gymmet gick/cykla jag hem, tjöta med johanna i tele i typ 1 timme xD hahha vilka evilplaner vi kom på xD ahaha de stannar mellan oss ;D kommer nog inte genomföras heller så xD hahahaha bäst så tror jag !
Vilade en liten stund o åkte sen till jobbet, o vilken surprise jag fick när jag märkte att camilla jobba :D Blev en riktigt kul kväll på jobbet även denna dag! :D När jag kom hem va syrran här, blev tjöt som vanligt :)

Nu ska jag sova alldeles strax, imorrn äre skola igen o på kvällen blire skövde o träffa härliga fölket igen! :D treeeeevligt!
/// P´

saknar Gotland <3

I realize that I can't get enough of you

Dagen har varit ganska lång, började med affärskommunikation o sen hade vi UF ist för marknadsföring, fixade lite med visitkort o så :) Efter skolan va tanken att jag skulle till gymet när jag hade varit hemma o ätit, men mådde konstigt så skippade det. Kollade på family guy o sov en stund ist. När mamma kom hem åkte vi till jkp o kolla lite på ikea o inhandla lite till hallen. Gick även till 3 för att hämta min mobil, o jag fick en helt ny ist :D wiiie likadan som förra dock men ändå! :D
så nu hoppas jag på att den funkar till 19 maj lr nått sånt nästa år, då får jag nog nämligen nått nytt erbjudande från 3 om att byta telefon :) höhö

Imorrn blire högskoledag på lärcenter o även praktik. Efter skolan ska jag till gymet om jag orkar o mår bättre.. På kvällen blire jobb igen :)
Fredagen lutar mot att det blir en sväng till skövde o träffa lite folk från degerfors o karlskoga :D ska bli kuul o träffa folket igen, helsköna människor det där. Annars i helgen blire nog som jag tror jag sagt tidigare, inflyttningsfest hos nån johanna känner, annars blire nog mest chill :) kanske åka o kolla badminton i mariestad, vi får se :)

// P´

You don’t know what you got till you're missing it a lot

Har varit en händelserik dag, började med UF, lunch, kör o matte c i skolan. Efter skolan blev jag hämtad av mami, vi skjutsade hem emelie o farmor <3 farmor fyllde även 75 år idag! :D Grattis ! o Ilma fyllde 23 år idag! Grattis! :D
Åkte över berget hem, alltid kul att tjöta med mami <3 De skulle t ex ha ett snopptest på Rix fm men det missa jag tyvärr xD haha
Senare kom emelie hit o vi tjöta o chilla lite :) Åkte vidare mot stan för att släppa av mamma vid nordic club o sen mot ållerbergsgymnasiet för att träna kidsen. Efter kidsens träning blev det snabbt ner till nordic club, eftersom även jag skulle träna, blev core ikväll för min del. Riktigt gött att bara köra mage o rygg ibland :) men funderar på att dra till gymet även imorrn efter skolan, när mamma har slutat bär det troligtvis av mot jönköping o ikea, även hämta min mobiiil :) wiiiie :D hoppas den funkar denna gången, inte så troligt men man får hoppas!
Men åter till idag, efter core träningen kom johanna o hämta upp mig hemma, vi drog vidare mot skövde o kolla handboll, johanna kände en i motståndarlaget så :) kul match faktiskt, o jag gillar ju handboll riktigt mkt så kan va lite drf jag tyckte det va kul oxå:) Vi hade lika kul som vanligt under våra bilresor :) brabrabraaa är va johanna är! :D
Ne nu ska jag chilla lite o mamma jag ska smörja in min axel oxå ;)
Godnatt! // P´

090309

Tänkte bara slänga upp en outfit för ovanlighetensskull ;D


detta va dagens outfit, bestod av: '
tisha: JC killavdelningen Jeansleggins: Vero Moda Linne: Gina Tricot Cardigan: Gina Tricot

I'm forced to fake, a smile, a laugh

Kopierat från malin, har man tråkigt så har man..mmalinkarlgren.blogg.se

Pratar du fortfarande med personen du kysste sist: Ja, lätt. En alldeles för härlig människa för att inte prata med :)
Har du sett din bästa vän gråta: Japp
När var du lycklig senast: Hmm typ 1 vecka sen ca
Vad åt du senast: Kladdkaka, glass, kiwi :D
Har du fått någon komplimang idag: HAHA ofta jag ska minnas sånt :O
Har du varit med i en rättegång: Nej
Är du polare med grannarna: Japp, iaf bra med de rakt över :D Ulricha lix! :D
Vilka länder har du bott i:  Sverige
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast: Det måste varit i lördags tror jag, om man ska åka i 15 min i sträck..
Var är dina syskon just nu: Johan är i sthlm :( o maddisch är hemma i sin lägenhet skulle jag tro.
Vad var den senaste drömmen som du minns: Tror det va att vi va i tidaholm o farfar levde igen.
Vem ringde dig senast: Mamsen <3
Vilken tid gick du upp imorse: typ 5 i 7, lite tidigare.
Vad ska du göra i helgen: Kanske ska på inflyttningsfest med johanna, annars äre inget planerat.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg: "Ja jag är sugen på det men är nog lite sent är jag rädd :S"
Vem är den senaste kändisen du tog på: Hmm, måste vara Dia Psalma <3
Vad finns i din bakficka: Inget,
Vad gjorde du klockan 2 inatt: Försökte sova
Vad är det första du gör på morgonen: Snoozar o seegt kliver upp ur sängen.
Vilken svordom använder du mest: Helvete tror jag, lr fan kanske.
Äger du en Ipod: Nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på: 6.30 går första alarmet igång , har totalt 5 st ;D
Vilken var den senaste filmen du såg: Twilight, kollat ett antal ggr nu xD haha nästan varje dag ;D
När var senast någon stötte på dig: örm kanske när jag o johanna va i skövde ;D tihi
Hur många syskon har du: 2, maddisch o johan
Vilken film kan du alla replikerna till:
Raise your voice kan jag de flesta.
Äger du några band-t-shirts:Dia Psalma, Hardcore superstar :D önskar jag ägde the haunted, in flames oxå :/
När flög du senast: 2008, när jag åkte på en oförglömlig resa till italien :)
Har du gråtit offentligt: Hmm tror det, händer inte ofta eftersom jag inte gillar att gråta inför folk.
Favoritegenskap hos motsatta könet: Leende, ögon o ofc charmen vissa har ;D
Äter du frukost dagligen: Nej, men ska försöka få in en rutin så jag gör det! Måste bli duktig!
Hur gammal blir du din nästa födelsedag: 19  
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det:Ja helt klart! Har man sagt det får man fasen ta o göra't oxå!
Vem är viktigast för dig: Min familj, vänner o släkt!
Bästa film: Twilight, men det finns ett antal till :P
Kommer du ihåg din första kärlek: HAHA japp 
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det är klart, om man bara vill så kan man, så är det med det mesta..
Är du kittlig: jao, dessvärree.
Hur är din drömtjej/kille: Snäll, charmig ofc, rolig (får mig att skratta), ärlig 
Gillar du att sjunga: jajemän har alltid gjort kommer alltid göra :)
Har du en besatthet
: Malin har fått mig att alltid ha jämt nr på volymen i bilen, att gå till gymmet, typ tränaaaa :D
Vem vet mest om dig: Johanna tror jag.
Har du körkort: Hajjemän! :)
Hur svarar du i telefonen hemma: Hej det är petra.. typ
Ögonfärg: Grön
Senast kramat: Hmm.. maddisch kanske? hon brukar få turen att bli kramad av mig ^^
När grät du senast: typ kanske igår. jobbigt just nu..
Jag tränar: gymmet, badminton
Hur många kuddar sover du med: har 6st i sängen men sover på 1 :) haha jag vet de tar bara plats, men det är myysigt ^^
Morgon- eller nattmänniska: skulle inte vilja säga att jag är nått, är trött jämt. men natt kanske :D 
Bästa låt: FM static - Tonight (just nu iaf ;))
Dricker helst:
Ramlösa lr nått sånt :)
Vad ska du göra efter det här: hämta mig mer kladdkaka, glass o kiwi skulle jag tro :D haha



Dagen har varit seg måste jag säga.. Va iaf på gymmet med andreas idag, men vi va väldigt lata, iofs träna jag bra men jätteseg i kroppen.. Efter skolan har det mest blivit chill o sovit, har ont i rygg o munnen :/
Imorrn äre nya tag, hare braa!
/ P ´


I remember the times we spent together

Dagen har gått hyffsat fort faktiskt, va hos syrran förut o åt lasagne o chilla ofc :) Sen åkte jag hem o sandrisch kom hit, blev lite chill o sen vidare till meddo, men upptaget där som vanligt, så vi drog till pa:s o inhandla lite o mummsa på under tiden vi vänta :) Riktigt gött va det att sola måste jag säga! Efter solningen hämta vi upp maddisch på vägen så hon kunde ta mammas bil sen igen, blev ännu mer chill o tjöt med sandrisch. När hon hade åkt chilla jag lite mer o det är ungefär det jag har gjort idag, haha skräll ;D !
Blir iaf gymet imorrn med andreas på min håltimma! :D ska bli gött! På tisdag blir det core på kvällen, sen får jag se om jag går en sväng inne på gymet efter oxå, men det får jag se då :) Jag gillar verkligen att träna, så himla gött att få röra på sig o bara biffa lite o sen ha den där känslan att fy fasen va bra jag har varit o verkligen orkat träna..
Fick även en länk av daniel förut till ett program som går på svt, riktigt bra va det, man tänker verkligen efter när man kollar på såna program. för er som oxå vill ägna ungefär 23 minuter åt att få er en tankeställare så länkar jag till det här :

http://svtplay.se/v/1451172/musikmixen/del_4_av_7

Ne dags att sova då kanske, så jag orkar morgondagen! :)
Ha det bra!
Tack för att du är du, du får mig fortfarande att le o du kommer alltid betyda extra.

/ P´

I've been through hell now show me heaven.

I fredags blev det gym efter skolan med deas, gryymt göött är det att jag äntligen har kommit igång med träning igen. Blev mkt biceps o mage, men gött ! :D På kvällen va jag med johanna o flöta rejäääält, men det är så det ska va! :) Igår blev det jobb 12-16, kul folk som jobba o jag har inte haft så kul på jobbet på ett bra tag, tack! :D Vi sålde grymt mkt oxå, men tiden rulla på ganska fort : ) Efter jobbet fixa jag o så hämta syrran, sen gick vi över till ulricha, jag va inte där länge eftersom jag o johanna skulle på bio, det blev slumdog millionaire, bra men lite seg vissa tillfällen. Efter bion blev det chill med johanna o sen skjutsa hem deas, ida o maddisch o sist johanna, sen tog jag upp malin på vägen oxå eftersom jag ändå åkte förbi henne. Somna ganska gött när jag väl kom hem. Idag har jag inte gjort mkt, va iväg en sväng förut när madde skulle skriva i när hon ville ha semester, ska snart iväg igen o äta lasagne hos maddisch, sen kanske det blir att kolla volleyboll. Ikväll blire även solning med sandra, ska bli grymt gött o sola igen.

Behöver komma bort från den här stan, tänka, leva, ha kul.
Alldeles för mkt skitsnack i denna stan.


Saknaden är stor, hoppas vi träffas snart.

/P´

there is no use in right or wrong when a heart must go where it belongs.

Började dagen med ett matteprov, som jag öva på hela kvällen igår, förutom när jag o syrran va på coreträningen.

Det kändes som att det gick dåligt igen,, matte c är inte min grejj o det värsta är att jag måste verkligen klara kursen..

Blir mkt just nu o jag orkar inte allt, så drf kan det hända att mina uppdateringar i bloggen blir lidande av det. Idag är det plugg inför historiaprov, men känns som att jag kan lite av det redan.
Men idag hade vi iaf bara matteprov, håltimma, marknadsföring som inte blev av eftersom typ bara halva klassen va på lektionen så vi chilla fram till modevisningsmötet vid 1, blev ett långt men ett bra möte med många beslut! bra bra! :D Känner att jag måste ha godis för o klara denna kvällen, så ska nog iväg o skaffa det snart :)
Nu ska jag plugga o så iaf, försöka ta mig samman, så får jag se när jag bloggar nästa gång.

// P.Holmbäck


I feel like I’m drifting away, I feel like I’m losing control

Fredagen va kanon! Jag o Isabella tog tåget vid 14.50 mot göteborg o ett nytt äventyr. Vi va i gbg vid 4 tiden o gick runt o kolla lite i affärer o fick allmänt damp på allt folk som inte flytta på sig. Efter mat o affärer skulle vi nu ta oss ut till Brewhouse, ja o nu äre så att vi är inte de som är bäst på att hitta till olika ställen. Den första personen vi frågade efter vägen visste inte vart det låg o kolla på oss som att vi vore dumma i huvet.. Så vi tänkte att den killen Isabella hade handlat en tröja av på carlings tidigare borde veta vägen eftersom han ändå va runt 20 års åldern.. Vi gick till carlings o han visste precis vart det låg, sen vare ju så att vi va tvungna att veta vart olika ställen låg för att vi skulle fatta hans beskrivning xD hahha men vi tog hans beskrivning o begav oss mot spårvagnarna, åkte ut mot liseberg o följde carlings killens beskrivning, efter ett tag tänkte vi att vi måste gått fel för han sa 200 meter från scandinavium, o det va ju lite längre än va han hade sagt, o precis när vi är påväg att fråga några vart det låg så ser vi Brewhouse! :D överlyckliga som vi blev för när vi väl kom fram till Brewhouse blev det öl direkt o bra musik, nytt bra band som jag o Isabella är street team för här i lilla Falköping är Sparzanza! :D grymt bra är de!

http://www.myspace.com/sparzanza

Efter ett grymt bra förband så va det dags för Dia Psalma ! :D o det va hur grymt som helst, shit! Bra stämning, extremt bra sällskap o en öl i handen , det kunde inte blivit en bättre fredagskväll! Tack Sven för en kanonbra fredag! <3

Lördagen blev upp vid typ halv 11 o duscha o så , sen vare iväg till Jönköping med Johanna, blev lite kikande i affärer o IKEA :) När vi kom hem skjutsa vi maddisch o Ulricha till Ida som fyllde år igår. Bestämde oss även för att vi skulle ut o festa, efter många om o men så bestämde vi oss för att det fick bli i skövde vi skulle festa! En grymt bra kväll även detta, tack! Gud va jag har saknat att umgås med Johanna, du är bra bra braaa! Blev ett bra slut på kvällen o söndagen va allmänt jobbig, ont i huvet o jobb heeela dagen, men va med johanna efter jobbet så det blev prima! :)

Idag har jag jobbat, efter jobbet blev det direkt till gymmet med ss, shit va svag man har blivit på kort tid.. men nu äre seriös träning igen o jag o ss ska försöka komma till gymmet minst 3 ggr / vecka, med början nästa vecka eftersom det är en heldel som ska göras denna veckan.. Blir plugg plugg plugg både idag o imorrn.. PÖSS PÅ't... inte..

Fredagens outfit!:

Linne: Carlings, svart linne under: Gina tricot, jeansleggins: Vero Moda
 

Lördagens outfits! :

outfit nr 1 : tisha: JC killavdelningen Solglasögon: H&M
outfit nr 2 : Linne: Vero Moda Solglasögon: Johannas från H&M Jeans: Zara

RSS 2.0