Jag kan ha räknat sekunderna som gick Mellan ljuset, och åskans dån Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick Om du var på väg hit, eller härifrån

Sitter o gör verkligen ingenting, ska in i duschen innan jobbet så får bli det snart iaf.. börjar ju om en timme o fem minuter... hoppas på en bättre kväll idag än igår!
Lyssnar igenom Lars Winnerbäcks nya album just nu, låter kanon (Y) helt klart bättre än hans förra album!
Imorrn ville mamma o pappa att jag skulle till fordonsprogrammet på gymnasiet med bilen o se om de kunde fixa den, annars blire skövde med mallan o lollich o senare blire att träffa camilla.
Tisdag blir jobb 6.30-16 o sen samtal med johan o på kvällen blire att åka till sandra för hon fyller 17år ! Grattis gömman !

Nej, tänkte bara slänga upp ett kort inlägg.
//P´

I made it through the day.

Firade 2månader med min john igår <3 mysigt!

Annars vare jobb på kvällen, stängning som gällde.. mkt att göra o blev smått förbannad över vissa saker.
Annars då.. jo livet rullar på mkt jobb denna veckan men nästa består av ledig mån, jobb tis- tors ledig fre-sön :) naaajs!

Dags att sova men tänkte bara egentligen säga att jag ändrat lite små saker på bloggen o hoppas nya headern är uppe inom kort !

//P´



together we'll find a way

Livet rullar på.. mkt jobb jobb o jobb just nu, sitter helt slut efter en kväll med mkt skratt men samtidigt har vi haft mkt att göra. Kämpade på riktigt bra tycker jag faktiskt! Bra jobbat gänget! (Y)
Imorrn är jag äntligen ledig, så blir nog att träffa lollich o sen troligtvis en sväng till tidaholm, får se hur det blir. Jobbar igen på fredag 6.30-16, sen kanske min john kommer hit o så firar vi 2 månader på lördag :) <3 Blir jobb i helgen oxå , stängning som gäller.. !
Hoppas bara på att jag blir frisk snart, halsen som kärvar just nu.. inte kul!
Nästa vecka blir go iaf, skövde med lollich på måndag plus att träffa camilla :D
Tisdag blir jobb o sen ut till sandra för att fira henne! Onsdag blir jobb o torsdag blir jobb!
Fredag blir begravning o sen drar jag o familjen plus ulricha till sthlm för att se hur johan har det o kolla musikalen buddy holly o lite så :) Ska bli skönt att komma bort en helg faktiskt.
Annars då.. jorå alltid är nått planerat känns det som men försöker att inte planera, gillar inte när saker är planerade riktigt. Måste ta tag i tränandet snart igen iaf, men har blivit mkt jobb o är helt slut när man jobbat o är man ledig en dag i veckan är man inte jättetaggad på gymmet men jag ska allt försöka! :)

Hare gött! så kanske jag skriver snart igen! :D
//P´

du är vår ängel o kommer alltid finnas i våra hjärtan <3

Okej, hänt endel. Inte den roligaste födelsedagen precis, jag kommer helt klart minnas den.. Tack alla som finns där <3
Kvällen kom tjejerna hit iaf o gjorde födelsedagen lite bättre, ni är brabrabra <3
Jobbat lite oxå, saknar mamma o pappa nått enormt! Kändes skönt iaf att bror kom hem i helgen.
Maddisch bor här hemma iaf så är inte ensam, det hade jag nog inte klarat av. Men iaf jag borde sova nu, börjar ju 6.30 imorn (idag) faktiskt!
Natti!

//P´

jag fick låna en ängel

Nu har jag varit extremt dålig med uppdatering, fy skäms på mig!
Har iaf jobbat nästan varje dag, varit sjuk i helgen, magen har betett sig konstigt sen i lördags o först idag har jag vågat mig på lite vanlig mat så jag har fått i mig lite iaf.
Imorrn är jag ledig igen, wohooo! Ska färga johannas hår, sen på eftermiddagen åker jag till tidaholm för att fylla i tatueringen o även vänta på när min kusin o john ska tatuera sig :)
Men innan det ska jag hinna med att säga hejdå till mamsen o papsen som åker till kreta i en vecka, ska bli skönt men kommer helt klart sakna de.
På fredag ska jag jobba ett kort pass o sen träffa sändrisch <3
På lördag fyller jag 19 år, hihi grattis till mig :)
Blir jobb 7-16 i helgen oxå o nästa vecka äre oxå jobb som gäller, men det betyder oxå pengar pengar!! :D

Nu ska jag göra nått annat, inte direkt trött men det blir nog sova snart ändå, ska ju trots allt träffa johanna imorrn (idag) vid klockan 12 :)

//P´

asså jag bara älskar bilden xD
jag o bästa lollich hemma hos mallan för ett tag sen <3

RSS 2.0