Tävling!



Var med o tävla om en Nokia E72! Det är simpelt gå bara in på Therese blogg o följ instruktionerna! :)
För att kika lite mer på telefonen kan man gå in på Nokia.se!
Lycka till! :)

//P´

Dont stop me!

Jag är inte så bra på det här, haha. Men det är inte kul o blogga om man jobbar, då blir det bara samma sak.
Men imorrn är jag ledig iaf, jag vill åka till jkp men då måste jag åka själv, så kanske tar det nästa vecka, jag får se!
Det är ca 2 veckor o 4 dagar kvar nu bara tills jag blir 20 iaf! :)
Men jag ska väl gå ner o se om det finns någon mat, senare blir det jobb 17-01!
//P´


someone you never forget

Okej jag är inte så bra på det här med uppdatering, men men,.
I onsdags åkte jag, john, lollo o sandra till skövde på kvällen o kollade bio, denna gången blev det bröderna karlsson!
Jag o john har börjat kolla igenom alla harry potter filmerna nu oxå.
Imorrn ska jag till annette o tommy med mamma o pappa för att kolla på hundvalparna innan de blir sålda! O sen åker jag vidare till tidaholm! Så det blir nog ingen uppdatering förrän nästa vecka igen.
Ikväll har jag kikat lite på stylistutbildningar också, blev lite smått sugen, okej jag blev väldigt sugen på en utbildning som är i trollhättan! Vill börja nu! Men den kosta ju sisådär 49500kr så jag behöver spara lite till! Kanske till våren, vi får se!

Har inte mått alls bra idag iaf så hoppas på att vara bättre imorrn! Ne ska väl kolla lite på tv nu o kanske sova snart, blir helt slut av förkylningen!
Juste madde har min kamera så bilder från vår kusinträff vi hade förra helgen har jag inte hunnit lägga in än!

//P ´

I can't hear nothing 'cause I got my head up in the clouds

I fredags var jag o john alltså i trollhättan o hälsade på berta o andreas i deras nya lägenhet. Riktigt fin lägenhet de hade fått tag på! Det blev lite pizza o sen hyrde vi en film o köpte godis o så blev det filmmys.

Lördagen blev bara chillande o sen på kvällen blev det en liten chillfest med johns kompisar, en bröt stortån så ambulansen fick hämta honom o sen gick jag, john o daniel vidare ut för o kolla om det va fest nånstans men det sluta med att daniel gick in där det hade varit fest o jag o john köpte en pizza o gick hem! :) Bra kväll ändå trots händelsen med tån ;)

Söndagen vakna jag o låg sen o vänta på att john skulle vakna o sen åkte jag hem för att hinna träffa johan o becky som va här i fkp. Senare på kvällen åkte jag o träffa sandra o det blev lite taco o film, bra söndag! :)

Igår gjorde jag inte alls mycket, började plocka ordning på rummet men när det blev tråkigt la jag mig o kolla tv o sen film, en riktig latisdag.

Idag har jag inte gjort så mycket heller, men har plockat klart på rummet o dammsugit! Senare ska jag träffa lollo!! :D så det blir en bra tisdag oxå! va på stan lite snabbt förut också.

Imorrn ska jag träffa min sötnos igen o så blir det bio på kvällen! Trollkarlens lärling! :)

Lägger upp lite fler bilder från campingen i örn o på sandras nya söööööta katt, pelle :) Bilder från borås kommer några oxå! :D

//P´



RSS 2.0