solen i ögonen.

haha jo tjena va mkt plugg det blev förut xD Blev chill i solen, matlagning o allmänt tjöt ! :)
Sen drog jag, johanna o fredrik till skövde en sväng, leta kläder till fredrik! Han fick lite inhandlat med min o johannas hjälp :)
Åkte iväg en sväng o handla med johanna o sen skjutsa hon hem mig, då blev jag självklart sugen på naturgodis o cöla, hur gött är itne det lix, så åkte iväg hämta upp malin på vägen o så blev det pa:s ofc! bäst lix ! :)
Nu blire nog chill o snart sooova, haha snart om nån timme ;D
//P´
dagens outfit, fick mina nördisar idag :)

fascination

Har blivit väckt 2ggr av sms denna dagen, först i morse vid typ 20 över 7 av johanna, haha pallaaa xD sen typ nu vid 5 i 11 av maliiin, inte lika farligt för hade ändå ett alarm på 11. Ska in i duschen snart o sen blire fruukoost. Idag blire plugg hos mallan med lollich o andra mallan oxå kanske! :) Är ju roligare att plugga med nån än att sitta alldeles själv o plugga :) höhö
Fint väder återigen så ska hinna med en promme, hoppas jag på iaf! :D
Jag känner att studenten är nära, endast 37 dagar kvar o denna veckan består av totalt 2 dagar i skolan för min del, känns bra(Y)
Ne då kanske man skulle ta sig till duschen då, så man kommer upp nångång! ;)
//P´

It might be for the best

Helt slut efter en eftermiddag/kvälls arbetspass, inte extremt mkt att göra, o det hände endel knäppa saker som vanligt. Fick gryyymt ont i ryggen dock, så känner att jag måste ta tag i att kolla upp den, kan inte gå för länge så det blir värre.
Orkar inte blogga mkt mer, förutom att jag är ledig även imorrn (idag) tydligen, men ska ta mig till skolan o prata med min historialärare o min mentor ullis :) Annars lär dagen bestå av plugg plugg plugg. Men känner att om det är fint väder så ska jag ta mig ut o promenixa lite, det behöver jag!
Dags att typ kolla film lr nått, trött är jag ju inte direkt efter jobbet... Godnatt!
//P´

just like a woman

Hann inte med gymmet idag, men va iaf duktig o körde lite övningar hemma. :)
Har suttit med historian ett tag nu, va hos syrran en sväng förut o lämna hennes linne. I eftermiddag blire jobb 16-00, innan dess ska jag försöka bli klar med historian så jag kan skicka den till Annelie o så hon kan kommentera lite som ska ändras innan jag lämnar in den helt o hållet :)
Ska försöka fylla i mitt papper från jobbet oxå så jag kan få en tid till medarbetarsamtal.
Ne, dags att gå tillbaka till pluggandet! //P´

I like, Where you sleep, When you sleep, Next to me. I like, Where you sleep, Here.

Jahaja, då har jag hunnit med en heldel plugg, promme med mallan o nu skare bli lite filmtittande tänkte jag :)
Har hunnit med att skriva det mesta på historian iaf, så blir att finish up imorrn! Ska hinna med en sväng till gymmet oxå. Det blir att jobba 16-00 imorrn, ska gå stängning med martin o mio, kan bli kul :)

Idag har det varit en ganska chill dag ändå, började med historia, gjorde lite på inlämningen o sen vare engelsk affärskommunikation som gällde o marta är ju hur go som helst ! Efter skolan fick jag skjuts hem av lollich o sen hamna jag framför tv'n o chilla lite för en gångsskull, inte varje dag petra kollar på tv serni! Satte sen igång med historian o det gick bra, tills alla börja skriva på msn haha , typ 5 personer som skrev samtidigt, kan bli lite jobbigt ibland. Men skrev det jag hade tänkt mig på historian så är nöjd med mitt pluggande idag!

Ne nu ska jag nog kika på film, men slänger upp de 2 bilder jag o malin tog på prommen :D
//P´


ooh ee ooh ah ah, ting tang wallawallabingbang

Slänger upp en dagens outfit, nu ska jag plugga rumpan av mig, så historian blir klar!


I'm gonna leave this world for a while

Dagen började med jobb 12-17, jobbigt vare, varmt o eländigt.. men så det kan va på donken. Efter jobbet blev jag iaf hämtad av mamsen, som så snällt skjutsar både mig o maddisch till jobbet dagen efter xD
Har inte gjort mkt efter jobbet måste jag säga, va iväg o träffa elin en stund förut, alltid trevligt! Nu ska jag va redig o göra lite på historiainlämningen o min läxa i affärskommunikationen oxå!

hoppas på en chill dag imorrn, sovmorgonen kommer sitta finfint!, sen blire historia, försöka skriva så mkt som möjligt o sista lektionen är engelsk affärskommunikation, chill när det är marta som är lärare :)
Efter skolan blire troligtvis plugg i mängder o försöka få klart inlämningen, kanske skriva i min loggbok som ska lämnas in o om jag är riktigt duktig o faktiskt gör allt detta så ska jag nog försöka skriva projektredovisningen oxå. Om jag nu är så duktig imorrn, vi får hoppas! vilken lättnad det skulle va o få allt klart! :)
Ne dags att börja plugga lite innan det är dags att sova! pöss på't!
//P´

He can't read on my pokerface

Det blev sannerligen go mat hos min morbror o sannerligen en riktigt bra kväll, träffa alla mina bruuudar, ni är brabrabra!
Förferre hos martin, sen blev det taxi till terran, dansdansdans på terran typ inget folk i början men sen blev det kul! Mot slutet blev det däremot ganska trökigt, venne vrf men allt fölk verka allmänt tattiga! hahahah XD men mina brudar kom o det blev lite tjöt med de :) treeevligt!
Orkade inte med hela tiden ut iaf, men fick skjuts hem av johannes, tack! Snällt!
Väntar telesamtal just nu, efter det blire att soooooova, imorrn (idag) äre ju faktiskt jobb 12-17.. kul...
Efter det blire fiiiilm :) höhö treeevligt!

Hare gött så hörs vi senare idag! pösss
-/P´

But deep within the corners of my mind I’m praying secretly that eventually in time There’ll be a place for you and me

Vakna typ 10 idag :S konstig kan man tycka eftersom jag knappt sovit nått i veckan.. Men jag ligger fortfarande i sängen, ska snart upp o äta frukost o fixa iordning mig, för vi 1 ska jag vara i seketariatet i frejahallen :) det är nämligen KM i badmintonen idag, jag kunde inte spela pga axeln men man kan ju alltid hjälpa till ist :)
När jag kommer hem sen blire fixa mig inför kvällen o äta nått! Måste ha mat innan festligheterna kan börja ;D
Blir förferre hos martin ikv o sen vidare ner till terran iaf, hoppas på en mkt lyckad kväll, varit taggad i en vecka nu! :)

Återkommer kanske inatt annars hörs vi imorrn! //P´

i behov av massage! ;)

Blev en trevlig kväll hos Dreifaldt, mkt skratt o tjöt :)
Efter det blev det en sväng till syrran, fixa hennes ögonbryn o sen drog jag till kinnarpsfölket o johanna :)
Blev lite tjöt o så med johanna först o sen vare allmänt chill o tjöt med fölket, trevlig kväll!

Nu blire la söööva antar jag, hare naaajs!
//P´

Chill out at the house and pump that bass Im tryin to get rich as I rock the place

Va en mkt ovärd dag i Ale, men vi hade kul i bilen iaf, haha så det blir med bruuudarna :)
Efter Ale blev det en glass o chill på donken med malin d, sen fick vi för oss att åka ut till ett av mina favoritställen, nämligen Simsjön :D Blev att känna på vattnet, o en liten promenix i området. Fick se både grodor o en orm :S uuuusch, trampa nästan på den, fick paniiik ! men myyysigt o va där ute o promenixa igen, många år sedan sist, fööör många år! Saknar farmor o farfars gamla stuga, o shit va de har sabbat trädgården o stugan :/ tråååkigt :(
Blev en trevlig åktur ut dit iaf, malin är braaa <3
Nu är det inte länge kvar tills jag ska iväg igen, blir sexparty ikväll, treeeevligt! :)
Efter det får vi la se va som händer o va klockan blir ;) höhö

Imorrn ska jag kanske va funktionär för KM i badmintonen, på kvällen blire iaf feeest med gött folk :D (Y) KANON!

//P´

Bilder från dagen :


I tanken är jag redan där här och jag ryser fett

Ja det blev ännu mer pengaslösande för min o maddisch del på stan, attans! Men införskaffa mig ett bälte, vilket jag verkligen behöver! En kjol, som är planerat att jag ska ha på lördagkväll o även ett svart tubtoppslinne inför sommarn :)
Efter stan blev det hem o fika lite, välbehövligt kaffe! Efter fikat åkte jag med pappa som släppte av mig hos madde så jag kunde ta gamla bettan :) Åkte o tränade kidsen med coach, underhållande kan jag lova!
Sen dess har jag bara chillat, tjötat med folk på msn o nu äre dags att sova, upp tidigt imorrn!

nattinatti! //P´

You watch me bleed but I can see You cannot feel, my sorrow.

Morgonen i skolan blev faktiskt trevlig, fick en go frukost i skolan som innehöll, yoghurt, macka, KAFFE o juice :) mumma! Tjötade lite med en trevlig tjej som jobbade på Hela pharma, hon hade jobbat där i 4 veckor så hon va nyutbildad, så det va kul att kunna tjöta med en ganska ung lite om högskola o även hur det är att sen faktiskt få ett jobb inom det området man pluggat till :) Efter en lång chill frukost i "uppehållsrummet" så gick vi in i vår stora lektionssal o hade lite redovisningar, det gick bra, typ alla skratta åt vår redovisning eftersom den va ju lite rolig för att det va ganska självklara saker, men det gick great, inte ett dugg nervös trots riktiga företagare o företagselever från alla 3 årskurserna :)
Efter det tog vi oss till a-huset för en lång historia lektion, 1.5 timme :S usch tiden gick segt, men jag fick en del gjort även idag så ska börja skriva lite på datorn imorrn lr iaf i helgen. Men när jag väl har börjat skriva på datorn brukar det gå ganska fort. Ne om jag skulle ta o sluta tjöta om allt o inget o ta mig nått att äta o vänta på att mitt sms till maddisch kommer fram, eftersom även min nya mobil som jag fick för att den andra inte gick att fixa har börjat få samma fel... inte kul! Ett helt år kvar tills jag får en annan mobil ju :(

Ne nu äta, kanske plugga lite historia, promme o stan med syrran blire sen oxå, treeevligt!
//P´

Slänger upp en dagens outfit oxå :)

Tisha: ginatricot (fått från syrran)
Chinos: ginatricot
jacka: veromoda
väska: H&M
skor: fått av syrrans kompis (bästa grannen ;))

if you only knew.

Blev att sooova förut, guud så skönt men hade lätt behövt nån timme till att sova, så ska alldeles strax sova. Börjar ju faktiskt 7.45 imorrn, frukostmöte så behöver inte äta frukost innan skolan iaf :)
Ikväll blev det ett långt tränarmöte, inte förvånad, de drar alltid ut på tiden.. Så inget gym för min del, skit oxå! måste ta mig dit snart! typ imorrn kanske :)
Om det inte blir gym imorrn får det bli lite övningar hemma o kanske en promenix runt stan lr nått.. Får se helt enkelt va som händer.
Morgondagen ser iaf ut sån att det är frukostmöte först, blir att redovisa inför flertal företag, ska nog gå bra! Inte lika nervös som när man började 1an på gymnasiet precis, man har faktiskt lärt sig att tjöta inför folk. Bra egenskap! :D
Efter det blire säkert lite rast o sen historia, slutar förhoppningsvis runt 11 tiden =) GÖTT! :D


Nu ska jag sooova alldeles strax, så nattinatti people!

//P ´

I'm forced to fake, a smile, a laugh

Trevlig kväll igår :) Idag va det sovmorron, segt att gå upp ändå ;)  tog mig iaf upp till slut o hämta malin o lollich hos lollich o tog upp andra malin på vägen oxå, sen blev det engelsk affärskommunikation, fick tillbaka provet o det hade gått bra! :) Efter det vare lunch, malin, malin o lollich va allmänt mobbare mot mig idag, haha fattar vrf dock men xD
Efter lunchen vare dags för marknadsföring, serri lektion, not... Sluta vid 1 iaf o drog till stan med berta o tjöta över en fika :) Du är bra bra braaa <3

Nu kanske jag ska sova en liten stund lr chilla till tv'n för en gångsskull kanske.. Ikväll blire tränarmöte o sen förhoppningsvis om jag har tid o orkar blire gym med martin.

//P ´

free fallin'

Blev shoppat lite i skövde iaf, hitta balväska, o grejjs till balfrisyren :) blir nog riktigt najs! :D
Har inte gjort mkt efter skövde, va med johanna en liten stund efter o åt o så :) gött vare!
Nu ska jag hämta maliiin, pööss påt!
//P´

I'm only me when I'm with you When I'm with anybody else, it's so hard to be myself Only you can tell



Chinos : Ginatricot
Linne : Topshop
Jacka : Veromoda
Halsband : Ginatricot

If you could see that I'm the one who understands you been here all along so why can't you see, you You belong with me

Idag har jag varit duktig o lämnat in bilen på verkstaden, blev upphämtad av papi som körde hem mig igen.
Nu ska jag äta nått snart o fixa lite, blir nog lite plugg oxå innan jag drar mig mot skövde för shopping.
Återkommer senare med mer om vad jag hitta i skövde. Slänger nog upp en dagens outfit snart oxå :)
//P´

Dagens musik:

Shinedown
Håkan Hellström
Taylor Swift
Lars Winnerbäck

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Håkan Hellström - Hurricane Gilbert

Varje gång jag hör den låten får jag så underbara minnen, att se den låten live är en så underbar o obeskrivlig känsla!
Men den får mig även att tänka på en person som betyder nått enormt o som jag saknar nått enormt.
Helt enkelt, min favorit låt! <3

One look at that smile and I’m all yours

Det blev chill historia lektion, de flesta tjöta om annat, men jag fick lite gjort faktiskt riktigt bra, sen ska man bara skriva ihop allt oxå. Efter historian blev det lite rast o sen hade vi vårt engelsk affärsjuridiks prov, det gick nog bra tror jag, får hoppas på bra iaf! :) Sen drog jag, malin, lollich o sara till stan o kika lite o sen vidare till donken, efter det drog vi till f-huset o satte oss vid våra kära datorer. Jag tror alla 4 satt o nörda sig på nelly o asos ;D Till slut va det dags för modevisningsmötet iaf, tog 30 min typ, kortaste mötet ever  XD Drog hem efter det iaf, städat o så ikväll, fixa även godis o kolla 90210. Imorrn blire att lämna in bilen o sen iväg till Skövde med sara o hennes bror för shopping :) NAJS!
//P´

Thanks for the memories

Ligger fortfarande i sängen, men ska dra mig upp nu o äta en lugn frukost samtidigt som jag ska plugga lite :)
Inte varje dag man kan gå upp o ta en lugn frukost o plugga till, iofs så kanske det skulle va goare om man bara kunde ta en lugn frukost utan plugg men..
jag återkommer som vanligt lite senare, får vi väl se om dagen bjuder på nån knäpp händelse, men det brukar de ju göra :)

//P´

Btw, fixade en ny header till syrrans blogg igår, höhö duktig o snäll lillasyster hon har ;D haha mummmel.blogg.se kika in!

No real reason to accept the way things have changed

Vilken dag, jobbat 11-20 o det har varit hur mkt som helst, men gött det för tiden har gått fortfortfort! :D
Kul folk har det varit oxå, så har varit en underhållande dag samtidigt som pengarna har rullat in ;) Nu ska jag plugga lite o sen blire soova, gött med sovmorgon imorrn eftersom jag sovit dåligt inatt. Hoppas på en rolig dag imorrn oxå. först blire skolan, historia o engelsk affärskommunikation o efter det modevisningsmöte o på kvällen lutar det mot gym med martin.
Det kommer bli en vecka med plugg för att få klart historia inlämningen men förhoppningsvis rullar det på bra o jag blir klar fort :)

//P´

even if the world falls down today you still got me to hold you up

Ja då va man hemma igen, har varit med johanna o träffat lite kinnarpsfolk idag, de bor ju inte i kinnarp nu men de får kallas för det, blir bäst så! :) Åkte iaf med johanna till donken eftersom hon inte ätit på hela dagen, blev tjöt o chill. Vidare o hamna till slut hos max o sara för ännu mer chill, alla festa men vi chilla mest, de flesta drog ganska snart vidare till terran, så jag, johanna o fredrik drog till hans lägenhet så jag oxå fick se den. najsnajs!
Ne måste verkligen sova, hur trött som helst o jag ska ju faktiskt jobba senare IDAG :S 11-20... Det går säkert bra :)

Hare göttt! //P´

It's not enough to say that I miss you

Skönt att våren faktiskt har stannat o är här! :D
Har spenderat dagen i jkp med mami, treeevligt. ! Införskaffat studentklänning m.m. Jag har handlat men mamma betalt ;D haha kuuul ! :D
Nu blire grillning o jag sitter ute på altanen o det är grymt skönt i solen :) Ikväll får vi se lite va som händer, om det blir chill hemma lr om jag hittar på nått annat kul :) syrran kommer hit ikväll oxå, ska bli kul, gillar't när hon kommer :)
Imorrn blire iaf jobb hela dagen, men ska bli gött o dra in lite pengar ;)

ha en fortsatt trevlig kväll, det ska jag ha! :) puss!
//P´
Happyface när det är soool :)

Theres times and things you can never change

Okej sista bloggningen för kvällen/natten... Kom hem för en stund sen, hamna i skövde hos kim o sofia på deras inflyttningsfest, treeevligt! När vi väl va hemma i stan blev det ett strög o sen chill o tjöt i bilen, bra bra braaa kväll!
Nu blire sooova, imorrn (idag) blire jkp med mami o kolla på studentklänning o så :) najsnajs! det närmar sig typ 48 dagar kvar bara :O :S :P :D :) (Y)

Nattinatti! //P´



Blev en kväll med dessa två, bjuder på bilden gör vi ! ;D
<3

Somethings wrong with you I see

Provet förut gick säkert åt helvete, kändes så.. men men . efter skolan blev det en sväng till syrran innan jobbet iaf :)
Va en heldel att göra idag, men tiden rulla på snabbare då! :D HÄRLIGT! :D
Nu är malin o malin på väg hit, blir förmodligen skratt o tjöt, jag gillar de töserna <3
Ska hoppa in snabbt i duschen oxå :) GÖTT! PÖSS PÅ'T !

Tjarå! //P´

shinedown-simple man

Japp då sitter jag o laddar inför matte provet som börjar om ca en timme, men tänkte åka till skolan nu o plugga med emelie. Usch nervös, måste verkligen klara detta!
Har annars haft UF idag, kreativ bokföring ;D Annars idag blire provet nu då o sen jobb o efter det lutar det mot chill o blir säkert med johanna :)
Ne dags att åka till schoool.... //P.holmbäck

I made it through the day.

Har varit en chill kväll, haft lite kommentar krig med charlie o maddisch på facebook, ahha vilka nördar vi är! XD
Nu har det övergått till msn, knäppa som vi är.
Imorrn blire iaf kort UF o sen massa rast o bara matteprov till sist! Efter skolan blire jobb o på kvällen får jag se va som händer, väljer mellan skövde lr att va med johanna o co :) så vi får se lite imorrn va klockan blir o så! :)

Nu ska jag sova snart iaf! //P.holmbäck´

Oh boy! Vilket vackert väder, solen skiner idag.

Det va helt klart riktigt gött o sova förut kan jag lova! Sov i 3 timmar, men gööött! välbehövt!
Blev potatisbullar o bacon till mat förut, längesen jag gjorde det till mat :) Har pluggat matte ett bra tag nu o känner att det är riktigt gött att vi har håltimma innan provet imorrn så jag kan plugga mer då o få hjälp av emelie oxå.!
Annars ikväll har jag varit en sväng uppe på ållebergsgymnasiet o tjötat med emilia o emma om priser till kidsen, blir nog bra skulle jag tro! För övrigt ska jag plugga lite till o äta nått igen kanske ? hmm fortfarande sugen på nått jag inte kommer på vad det är, va det igår oxå..
Tänkte t o m kolla på tv ikväll, visas nån film kl 21 på 6an så får väl se va det är för något :) Annars tillbaka till pluggandet o försöka fatta något :)

//P.holmbäck´


gammal bild men körde på typ denna stilen idag! :)

Sometimes goodbye is a second chance.

Blev tidigt dag i skolan idag, började 8, då f-huset invigdes,, kanonkul...not! Vid 9 lyssna vi på Anna-Sara Dåvik som är modedesigner. Efter det gjorde jag,emma o johan klart enkätsammanställningen som vi ska redovisa på ett frukostmöte nästa torsdag. Skoldagen slutade drf för oss vid 11, skööönt! Nu ska jag sova en stund, skittrött. När jag vaknar sen blire mat o massa plugg på matte, eftersom provet är imorrn. Hoppas på bra resultat!

//P.holmbäck´

life is not always how it should be..

Idag har det inte hänt mkt i mitt liv.. blev skolan o 2 lektioner som vanligt, engelsk affärskommunikation o marknadsföring vilket va chill eftersom det vi skulle göra på affärskommunikationen hade jag gjort klart på lovet o marknadsföringen va inte en alltför jobbig uppgift. Efter skolan cykla jag hem tsm med malin, alltid ett bra sällskap till o från skolan :) Somna som vanligt i soffan till en film xD Så kan det va, vakna av att emma ringde, åkte en sväng till Emilia (coach) o fundera lite över vilka som ska få träningspriser :) Sen blev det hem en sväng, syrran kom hit så blev lite tjöt o så :) Åkte till malin, gick ut en sväng på promenad, tjöta en heldel o skratt :)
Nu blire snart att kolla på fråga olle o sen sova.

//P.holmbäck

Shinedown, värt att lyssna på!

Måste bara tillägga att om ni inte redan lyssnar på Shinedown så är ett stoort tips att börja! Grymt bra!

Favvo låtar är nog:
simple man
45
If you only knew

If you only knew How many times I counted all the words that went wrong

Dagen började med marknadsföring o UF i skolan, från 8-10.30 sen va den skoldagen över. Åkte hem o somna dirr, gött vare att sova kan jag lova. Vaknade vid 3 av att madde ringde, åkte till jobbet för att prata lite med henne, finns alltid här för dig o det vet du! <3
Sen vare hem igen, åt o tjöta med mamma o pappa, chilla lite tills johanna ville träffas, alltid trevligt så åkte o hämta henne o hon skulle äta, sen drog vi vidare hem till mig. chilla o tjöta lite, gick en sväng till ica för naturgodis, efter det blev det film. En riktig tjejfilm, center stage turn it up. Nu äre chill o snart sova. Imorrn äre skolan, engelsk affärskommunikation o marknadsföring som gäller. På eftermiddagen ska vi tjöat lite om träningspriser till kidsen tror jag:)
Ne slut på mitt tjöt om inget. Hoppas allt blir bättre snart iaf, orkar inte dra upp vad men de som behöver veta vet.

//P.holmbäck´

Forgive, sounds good.

Idag va det jobb som gällde 13-18, va mkt o göra men vi gillar't. Blev väldigt varmt dock eftersom jag stog i kök hela dagen. Efter jobbet har jag inte gjort mkt, chillat, ätit o så :)
Inte mkt o säga om dagen, mer än att jag har många brännmärken från jobbet på högerarmen xD haha inte kul!
Imorrn blire iaf skolan igen, efter det blire gymmet med andreas, gött o träna igen! :) Tror t o m att jag har bokat mig på bollcore på kvällen om jag inte minns fel, får väl se om jag går på den, men ska nog plugga ist tror jag.

Hare gött, så återkommer jag när det finns mer att säga.

///P.holmbäck´

jag har saknat ditt skratt jag har saknat ditt hår

Det blev en solig promenix förut med malin, runt i stort sett hela stan :) Efter det blev det chill o prat, kolla lite på nån resa vi funderar på till sommarn, får väl se hur det blir med det. Hämtade Sandra när hon hade slutat jobba, chilla o tjöta, sen kom även malin, malin o lollich o det blev mer tjöt o sjklart skratt :) Med de töserna har man alltid kul!
Summering av dagen är att det har varit en kanonbra dag med kanonbra väder! Mer sånt!
Imorrn blire jobba 13-18, sen blire nog att träffa emelie en stund. Så nu ska jag typ soova :)

//P.holmbäck´

Lars Winnerbäck - Tidvis

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått
jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går
det har tidvis gått bra

tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska
men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst
somliga dar tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör
det är ibland som förut

ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut
jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv
jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem
jag har saknat din röst
nu har du en ny
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gry

I can't hear nothing 'cause I got my head up in the clouds

Gårdagen bjöd på jobb 9-18, sen vare snabbt hem o duscha o fixa sig. Iväg mot kinnarp o där blev det grillning, tjöt, chill o allmänt trevlig kväll. När bror hade slutat kom han ut till kinnarp o hämta mig o johanna, det blev terran en sväng, med dans, träffa sis m fl o totalt blev det en bra kväll utan bekymmer. Fick skjuts av bror hem från terran o sen blev det lite tjöt med mamma o bror o även i tele med daniel. Va väääldigt gött o få sova ut idag måste jag säga :) Ska väl dra mig upp ur sängen snart o duscha o så, sen blire nog promme med malin d :) Senare ikväll blire att träffa sandrisch :) Kan ju typ bara bli en bra bakisdag.

//P.holmbäck

jag har saknat att ringa ibland

Kom precis hem , har varit med johanna denna kväll, skräll ? skjutsade mamma o pappa först iofs, ut till dimbo, fick se gunnel o claes omgjorda kök o toa, även nya tv'n :) träffa lilla saga oxå, göllig hund det där, inser jag nu när jag inte är rädd för vovvar lika mkt längre ;) Hon gilla mig oxå överraskande nog, gölligöll va hon. Efter lite chill hos gunnel o claes skjutsa jag de till ölprovningen de skulle på, sen åkte jag hem till stan igen o hämta upp johanna o drog ut till robin, där även peter fanns o chilla. Senare på kvällen hämta vi även upp calle, o drog oss vidare mot skövde för maat. Blev endel skratt o en trevlig kväll måste jag säga, men när holmbäck o johansson är i farten blir det oftast så ;D
Vi hämtade mina kära föräldrar ute i dimbo efter lite chill återigen hemma hos gunnel o claes, trevligt!
Hem hit o drack lite kaffe o sen iväg till skövde för att hämta robin, calle o peter, det gick ju bra. När vi hämtat de o lämnat av de i fkp va det tillbaka till skövde för o hämta jeppe o john, även den turen gick bra, blev en jäkla omväg bara xD haha men men, trevligt sällskap iaf!

//P´


Just stay strong Cause you know I’m here for you,

‘Cause I have nothing to regret

Även denna dagen började på gymmet med andreas, GÖTT! Biffat ännu lite till! Känns kanoners, helt slut nu men det är bara ladda om, för idag står plugg på schemat.. inte kul..
Ska ta mig nått o äta o sen sätta igång med pluggandet, paus i pluggandet kommer troligtvis bli att rensa garderoben, haha ja vilken paus ;D not XD
Återkommer nog senare !

//P´

Being with you is so dysfunctional I really shouldn't miss you, but I can't let you go

Syrran kom hit förut, alltid lika trevligt :) Blev en del tjöt o chill. Fixade lite o städa mitt rum, det va välbehövligt! Ska nog ta tag i att städa min garderob imorrn, även det är välbehövligt ;P Har flera klädesplagg jag inte använder mig av.. Ikväll blev det en chillkväll med Maliiin D :) Chill o tjöt, promenix runt stan, ännu mer chill o skratt, malin är bra bra bra! Rädda min kväll iaf ;D

Blev en bra kväll trots allt, även om det inte va planerat så, tur att malin finns :) <3
Imorrn blire gymmet igen, rensa garderoben?, plugga historia o matte c, bror kommer hem! :D o på kvällen ska jag va fyllechaffis åt mor o far som ska på ölprovning... igen.. ;P Kul att de oxå åker på "äventyr" ibland.!

Nu ska jag sova snart så jag orkar gymmet imorrn! lr ja.. det blir ju faktiskt idag..
///P´

Just dance, gonna be okay

Denna dagen började med en sväng till gymmet med andreas, trevligt. Biffade en heldel biceps o mage idag, lite ryggövningar oxå, så den förhoppningsvis blir bättre snart. Ska till gymmet imorrn igen, kanon (Y), va ju även på bodystep igår, så nu är jag igång igen efter att jag varit sjuk o slö. GÖTT!
Nu ska jag in i duschen, syrran kommer en sväng sen. Äta ska jag hinna med oxå, försöka ta tag i historia arbetet oxå, så jag åtminstone är igång med det. Ne nu börjar jag bli för hungrig så får bli snabbt in i duschen o äta innan syrran kommer med glass =) mumms! o jag vet jag har världens bästa syrra :) <3
Måste tilläggas att världens bästa bror anländer till fkp imorrn oxå :D wiiiie <3

Återkommer troligtvis ikväll, om jag inte har bättre för mig ;)
//P´



Btw, FÄRJESTAD ÄR BÄST! :D

jag har frihet i blicken, precis som du

Jag började dagen med att göra mat till mami o papi idag faktiskt, gick upp 11 o började med maten direkt. Sen la jag mig o chilla lite till bob dylan, sen tog jag mig en välbehövlig dusch. Har gjort klart engelska affärskommunikationen idag oxå, bra bra bra! Nu sitter jag med matte c, inte lika lätt kan jag lova.. Bra gåre inte heller. Men får kämpa ett tag till, funderar på en paus i pluggandet o starta en film kanske.. Ikväll blire iaf Bodystep med mami o sis, kanon! Ska bli gött o träna igen! Efter det blire uppdragskväll som börjar 8, så har lite bråttom efter träningen men det ska nog gå! :D

Ser fram emot en kanonkväll även idag, nu ska jag plugga lite till, har ju matte, historia o en rapport om projektarbetet o göra klart.. vilket "lov" jag har.. Men Charlie o bror kommer hem snart, charlie imorrn o bror på torsdag! :D Kan bara bli braaaa :)

Pöss! // P´

btw, inget blir bättre än Lars Winnerbäck o The All- American Rejects när man pluggar! :)

I've searched the universe And found myself Within his eyes

Dagen har bestått av att jag vid halv 10 imorse satte kurs mot trollhättan för att hänga med berta på visningar av lägenheter o det hanns med tjöt o fika självklart! :) Vid 2 tiden åkte jag hemåt o somna en liten stund när jag kom hem, sen blev det plugg plugg plugg, nästan klar med affärskommunikationen iaf :D Tjöta med folk på msn o bestämde med malin o sandra att vi skulle ta oss en promenix o det gjorde vi allt! Gick upp till stan, ner på bangatsleden o hemåt :) Jag bytte till lite varmare kläder sen gick vi till malin, ja ni läser rätt hela tiden att vi har gått en heldel idag ;D Malin bytte om lite o vi gick till malin D, därifrån tog vi bilen till lollich o hämta henne sen vidare till pa:s för att inhandla nått o grilla. Mötte sara o tapper på pa:s o drog vidare mot berget för grillning, gryyymt mysig, kallt men samtidigt väldig väldigt trevligt, som vanligt med de flesta från klassen iaf :) Efter det drog vi vidare mot donken, fick det billigt, 0 kr ;D moahha (Y)
Bestämdes att imorrn blire uppdragskväll, kan ju bara bli kul ;D Btw måste tilläggas att nått allvarligt hänt i stan lr utanför ikväll, mkt poliser ute! blåljus t o m ;D Vi drog till sist vidare till malin D iaf för lite planering av både uppdragskväll o studentbus :) kanon (Y)

Nu ska jag sooova, upp o laga mat imorrn till mor o far, kan ju bara bli bra o sen äre plugg, träning o uppdragskväll på schemat ;D

//P´

jag har saknat din hand, har saknat din röst, ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst

Vaknade riktigt sent idag, lr snarare låg kvar skitlänge, gick inte upp förrän halv 2 gött vare o ligga o dra sig kan jag lova!
Åt mat o sen gjorde mig klar för jobbet. det första jag göra när jag hade stämplat in, va sjklart att jag klanta mig.. köket hade brett ut sig o jag skulle förbi med pommeslåda, gick inte som tänkt, fastna i brödbackarna o slog i vänstra sidan o revbenen, så har svinont i revbenen o en sårskorpa på köpet.. inte kul..Men för övrigt hade jag kul på jobbet, kul folk som jobba. Camilla va väldigt bra kompis med golvet idag ;D haha tappa ut alla sundae skedar o så lite annat på golvet, haha kul! :D
Nu ska jag snart fixa nått att äta, blir att lägga sig tidigt idag, ska till trollhättan imorrn o träffa berta :)
//P´

Sagan är slut, jag sätter punkt för sista raden

Blev en kanonkväll som jag trodde, vid ca 20 över 9 åkte jag mot rondellen vid terran för att hämta upp johanna o sen drog vi vidare till elin o chilla lite :) Kolla hennes nya rum, riktigt najs! Sen blev det en sväng till donken o billigt blev det för min del, nämligen gratis, bra med catch up kuponger ibland ;D Sen vidare till nån albin tror jag han hette, träffa lite fölk, o efter det skjutsa jag hem johanna sen till elin o chilla o tjöta :) Nu ska jag nog sova snart, work senare idag så.
Hare gött! //P´

Det var pollenchock och stjärnfall över staden

Idag har det blivit ganska mkt chill, syrran va här när jag vakna, blev lite tjöt med henne <3
Hon är bra bra bra <3 Sen la jag mig o kollade på Summerland efter maten, saknar den serien som fan! Somna nån minut, blir så grymt trött när jag inte har tränat på en vecka :S Sen gick jag ut en sväng o gick, tänkte igenom en heldel! Gött vare kan jag lova. Gick till sven o sen skjtusa vi hennes mamma o sen åkte vi runt lite, tjöta massa, va ju ett tag sen vi sågs, dessvärre. Nu ska jag alldeles strax till elin en sväng o sen även va med johanna :) kan bara bli en bra kväll! :D
Ha det braaa! pösss på er!

//P´
Dagens:

jeansleggins - vero moda
lila linne - gina tricot
vit tisha - carlings

I keep it moving in the right direction and everyday you know that's how I'm living

Idag har det varit en chilldag :) Började med en onödig lektion som alla gick hem tidigare från eftersom vi ändå blev utslängda från det enda klassrummet vi hade tillgång till dator i. Jag åkte hem, sov lite o duscha o så :) vid 1 åkte jag till stan för att träffa dreifaldt :) Blev mkt tjöt o det gillar jag :) va ett bra tag sen nu! Men ska till henne på tisdag igen! :D Somna en liten stund när jag kom hem igen, fick trökigt vid datorn så åkte till johanna :)
När vi hade varit en sväng i stan för att johanna skulle till LA o prata om sin balfrisyr så åkte vi hem till mig, blev mat o sen iväg för o träffa resten av gänget som skulle med till skövde o kolla bio :) Ikväll blev det Fast and furious filmen, ganska bra men de andra är bättre. En bra kväll. Nu ska jag nog chilla lite till o kanske kolla en film, får väl se om jag somnar till den lr hur det blir.

//P´

tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig.

Idag blev det en riktigt go skoldag, gjorde inte mkt. Tjöta med malin, malin, eldar o edvin på historian, kan ändå inte göra arbeten i skolan. Efter det lunch o sen skulle jag ha praktik, men ullis hade ingen uppgift att ge oss så fick sluta vid halv 12, hur gött som helst. Ringde johanna o vi drog en sväng till skövde :) Tränade kidsen ikväll med emilia oxå, en träning vi hann med mkt tjöt jag o emilia ;P haha skräll :) När jag kom hem blev det mest chill, när bilen va hemma igen tog jag den, smsa johanna o fråga om hon skulle med o köpa godis, självklart fick jag ett ja ;D behövde jag ens fråga ? ;D haha
Blev en sväng till pa:s o köpte godis o dricka, sen hem till mig för massa tjöt o självklart skratt! :) En bra kväll som vanligt med johannis :)
Nu ska jag nog söööva skulle jag trooo :)
Imorrn blire skolan, träffa dreifaldt på lilla blå o på kvällen bioooo :D (Y)

pöss!
//// P´

I feel so untouched

Dagen började med affärskommunikation, gick ganska bra. Fick tillbaka en läxa o jag fick alla rätt, ganska stolt över mig själv faktiskt! :) Efter det va det dags för marknadsföring, vi fick ett papper med frågor som ska va klart till imorrn, eftersom ullis va o undersöktes för att hon suttit i de gamla mögliga delarna av a-huset.. :S
Efter skolan åkte jag med tilda o malin till thorells o satt där med de ett tag, dumförklara malin ofc ;D men hon lärde sig faktiskt nått av min dumförklaring ;D Sen bar det av hemåt o jag baka en kladdkaka som jag lovat emma att ta med till jobbet. Blev ett långt men roligt arbetspass 16.45-23 :) pengarpengarpengar! Kommer jag tjäna en heldel denna månaden :D kanonbra! (Y)  Även fast jag inte jobbar så mkt, men ska jobba på dagar då det är dubbelt betalt o de pass jag jobbar är ganska långa, det gillar jag! :D
Imorrn äre skolan igen, har sams-möte kl 9 men hinner inte med det, utan måste komma igång med mitt historia arbete, så jag kan sitta med det på lovet o bli klar med det mesta! :) Har säkert nån kort praktik imorrn oxå, får se lite. Sen lutar det mot att jag o johanna ska till skövde en sväng o på kvällen blire att träna kidsen med coach :) (Y)

///P´
snart kommer min bror hem o snart är det sommar o då kommer sannipanni hem oxå! :D GREAT!



saknar........

RSS 2.0