Dont stop me!

Känner ingen motivation till bloggen, vill fixa designen o en ny header först. Sen kanske jag får lite inspiration till den, jobbar inte så mycket kväll heller i oktober så då finns det tid o kanske ork till lite mer, tråkigt o jobba kväll, jag använder mig knappt av min garderob, jo till det nya jag köper som jag vill använda.. Har iaf tänkt att rensa garderoben igen o kanske försöka sälja lite som knappt är använt istället för att bara slänga bort allt jämt.. Så tjänar man ju lite pengar samtidigt.
Imorrn är det jobb som vanligt, även fredag är det jobb, båda dagarna försvinner då jag börjar runt 10-12 o jobbar 8-9 timmar.. Men det är ju pengar! ;D

Har även några söta bilder på cilla o kanske lite fler bilder jag kan lägga upp, när jag väl orkar lägga in de på datorn ;D haha
Nu ska jag nog kolla en film o försöka sova, så jag orkar morgondagen! :D
//P´


En sthlm resa skulle inte vara helt fel! Blir att spara pengar isf..

Memories, pressed between the pages of my mind

Vilken dag!
Jag jobbade som sagt 9-18, o idag var det mycket kaos på jobbet. Lite personal, full rulle i både kassa o DT.
Efter jobbet, plockade jag bort några av sakerna jag lovade mamma, imorrn tar jag det sista! Det blir även jobba stängning imorrn med min kära syster som skiftledare. Innan jobbet ska jag alltså hinna med, städa bort det sista, leka med cilla ofc (eftersom hon ska sova i mitt rum inatt), baka en kladdkaka till jobbet ( kanske 2 så det räcker ;) ) , fixa pasta tills pappa kommer hem på lunchen o sen när mamma kommer ska jag toppa mitt hår :) Go fredag! :D

Hare gött hej!
//P´



Elvis - Memories
Memories, pressed between the pages of my mind
Memories, sweetened through the ages just like wine

Quiet thoughts come floating down
And settle softly to the ground
Like golden autumn leaves around my feet
I touched them and they burst apart with sweet memories,
Sweet memories

Of holding hands and red bouquets
And twilight trimmed in purple haze
And laughing eyes and simple ways
And quiet nights and gentle days with you

Memories, pressed between the pages of my mind
Memories, sweetened through the ages just like wine,
Memories, memories, sweet memories


sweet memories.

Snart är jag 20 ! Känns konstigt måste jag säga, men ändå skönt på något sätt.
Mycket jobb o jag är inte alls peppad till att blogga, vill förändra utseendet på bloggen, men jag är inte så bra på det o har inte några nya bilder till en header så ja.. Men jag får väl tvinga med mallan ut o fota nån dag ;)
Idag har jag iaf fått min 19års present av lollo o malin ;) haha sådär nästan ett år senare, så bra är vi på att planera in saker. Vi var iaf i Skövde o åt på Mango's o det var lika gött som vanligt!! MUMS!

Imorgon blir det jobb igen, 9-18, bättre än stängningen jag skulle gått. Sen ska jag städa bort lite saker efter jobbet, för det har jag lovat min kära mor!
Ska väl kanske kolla mina sista The Hills avsnitt nu, har ju faktiskt inte kollat på The Hills på flera dagar! Känner att det är dags nu ;)

//P´


Gotland 2009!

RSS 2.0