8 månader <3

Igår blev det en sväng upp till stan med lollich, det va allt för längesen. Kommer sakna henne som attans när hon flyttar, tösa ska ju flytta till Borås. Men jag är glad för hennes o linus skull :)
Köpte en vacker blomma till min kära mor oxå, tyckte hon förtjänade det, bäst i världen som hon är :)
Mamma åkte imorse till storstaden stockholm med Annette. De skulle ha en tjejhelg för att fira annette, men tror de ska träffa johan oxå.
Så jag o pappa har varit själva hemma ikväll, blev pizza, prova nån ny såndär man gör i ugnen, helt okej men kanterna va lite hårda.
Annars idag har jag jobbat, städat lite av röran som jag gjort i soffan, får nog ta resten imorrn :) Hälsade på lilla cilla förut oxå eftersom madde fick jobba 16-01.15 ikväll ist. Hon va lat, haha försökte leka med henne men hon gav upp direkt ;) Men hon är lika söt för det o lika gooosig.

Fan va jag babblar xD  JAJA. imorrn är det jobb igen o jag borde sova redan, börjar jobba 7, men jag tycker det är sovmorgon om man jämför med att börja 6.30, det är stor skillnad faktiskt.
Tur att jag har maria på mornarna som piggar upp mig ;) haha hon är ju för härlig!

Hitta några härliga bilder från studenten o UF :)



jag saknar tiden lite med UF o studenten men jag saknar inte skolan som alla säger att man brukar :O
Dock saknar jag lilian o ullis !

//P´

I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately All I have to do is think of me and I've peace of mind I'm tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do Or who I'm supposed to be..

Åh va sköönt, äntligen sista stängningen klar för denna veckan.!
Imorrn lr ja idag ska jag städa hade jag tänkt, så mamma slipper se den röriga soffan ute i stora rummet o röran på mitt golv (A)
Kommer nog sakna min lilla mami i helgen, hon åker nämligen till sthlm på fredag :( Om jag ska va ärlig sakna jag henne i helgen som jag va i sthlm. Världens bästa mamma är va jag har <3

Ska även till tidaholm imorrn så jag kan slappna av ordentligt på min lediga dag, mkt lugnare o harmoniskt nästan i den staden. Kanske hälsa på farmor o farfar, va ett tag sen nu. Haha nu gör jag som min syster känner jag, bara babblar på om ingenting. Men vi är ju släkt på nått sätt ;D

Nu ska jag kolla alvin o gänget 2 o sen soooova!
//P´

Jag kan ha räknat sekunderna som gick Mellan ljuset, och åskans dån Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick Om du var på väg hit, eller härifrån

Nu va det längesen jag skrev, men helgen i stockholm va super!
Blev shopping fre lör sön :) Fredagen fick jag träffa min kära bror oxå, det va väldigt trevligt, han bjöd på tacopaj på kvällen eftersom han fyllde år.
Lördagen blev shopping o på kvällen åkte jag o emelie in till gamla stan o åt på Vapiano, riktigt gott var det.
Söndagen blev shopping i Skärholmen o  liljeholmen. Mycket lyckad shopping!
Igår blev det tandläkaren o jobb, va riktigt trött igår, det går ju så himla segt när man jobbar kväll o blir så trött i slutet. Idag har jag hunnit med en snabbis till stan o apoteket o vara hos Maria o kikat på hennes hus, fikat lite o tjötat, mycket trevligt! Ska väl äta om en stund, jobb ikväll igen.

Har inte fått några bilder från emelie från sthlm resan än men slänger upp de jag tog på rummet iaf :)



även 2 outfit bilder från stockholm.

Fredag!


Lördag!




//P´

jag fick låna en ängel

Åh ångest, snart dags att sova, jobb imorrn igen. Imorrn jobbar jag öppning o sen ska jag vara med camilla :)
Igår fick jag damp när jag skulle hämta mitt h&m paket på ica, fick stå o vänta i 10 min för att de skulle hjälpa en person o så är det min tur... 30 sek KLART! suck.. Men äntligen har jag fått min tröja, linne o väska :) (Y)
Åkte igår till tidaholm, somnade redan vid halv 10 :O det va nog första gången xD Sov sen megadjupt o vakna lite snabbt när johns mobil ringde vid 8 imorse men somna direkt o vakna igen vid 11 :) Det va skönt o få sova ut :)

Idag har vi inte gjort så mkt, men det har varit en speciell dag o en dag av saknad av vår älskade farmor, guuud va jag saknar henne <3 Världens bästa farmor!
Hoppas du har det bäst med farfar där uppe farmor! <3

Ska väl sova strax så godnatt!

//P´


John har klippt sig idag oxå, så han har nog ungefär såhär igen kanske lite kortare tom. :)

Fråga stjärnorna om när

Ska strax ner o äta lite frukost, börjar jobba om en timme.
I torsdags o fredags städa jag rummet o jobba, så nu är det rent o fint :)
Lördagen bestod av att chilla. Åkte ut till Berta på kvällen för lite tjöt, matlagning o melodifestivalen, sen åkte jag vidare till tidaholm o sov där. Söndagen blev bara chill o mys :)
Idag ska jag jobba 11-20 o får väl se om jag somnar tidigt ikväll, skulle behövas då jag jobbar öppning imorrn.
Ne dags för mig att fixa nån frukost :)

//P´

RSS 2.0