Memories, sweetened through the ages just like wine


Denna veckan består nu av fixa en massa olika ting o planera packning för nästa vecka på söndagen drar jag mot la spania! :D
Ska lägga mig alldeles strax iaf för ska upp till frisören redan vid 9.45 så inte allt för många timmar sömn. Sen är det en fullspäckad dag.
Ska till frisören, hämta mitt pass (mamma jag hoppas du läser detta ;)), träffa johanna, städa o gå på bio + fixa en härlig cd lr 2 :)
Gryyymt sugen på att dra till Gotland nu också, min kära fina louise gav det förslaget men får se när jag har semester!
Dags för lite film o sömn!
Ha det fint!
//P´
Saknar dig varje dag, men jag vet också att varje dag finns du med mig!
Sweet Memories <3

I worry I won't see your face, Light up again.

Alldeles strax ska jag byta om o göra mig redo för dagens arbetspass!
Blir att jobba 16.30-02 idag och imorgon, resten av veckan kommer bestå av bio, frisören, träffa johanna, möhippa o bröllop, träffa min kära bror o becky! Kommer bli en bra vecka jag känner på mig det redan nu!
Nu måste jag göra mig redo för jobbet, ska hinna till madde innan o hämta mitt kort o hennes nycklar! :)
//P´
I somehow find, you and I collide

memories last forever.

Stockholm var grymt bra! Saknar det supermycket redan o alla som var med. De gjorde min kurs till en fantastik upplevelse o jag fick några nya härliga vänner som jag kommer hålla hårt i, har nog aldrig haft så roligt en hel vecka som jag hade med de! TACK!
Igår var det jobb, det gick helt okej var ju lite mör i kroppen efter veckan o tävling i att vara vaken längst.
Kvällen bjöd på fest med härliga brudar som min kära syster, Paweena o Camilla! Blev en mycket lyckad kväll! Drink utspilld på mig o härligt folk!
Idag har jag bara legat o latat mig i soffan! Så skönt! Måste dock hämta bilen hos Madde, men det hinns nog med.
//P´
Gruppen i Stockholm!

So give it everything or nothin' at all

Nu var det ett tag sen jag skrev men händer så mycket hela tiden.
Började veckan med att grilla o åka till lager 157 med paweena, madde o emma o tindra. När jag kom hem på kvällen hade jag dock feber så låg hemma o var sjuk hela tisdagen, seegt!
Sen blev det jobb på onsdagen iaf o även torsdag o fredag!
I fredags åkte vi till tidaholm för lite öl drickande med några vänner o sen åkte vi hem på lördagen igen. Igår tvätta vi o jag fick träffa min berta för lite matlagning o eurovision, sen hämta jag madde o hennes kompisar i grolanda.
Idag ska jag packa det sista, stryka lite kläder för att vid 17.11 åker jag till Stockholm för kurs!
Ska bli spännande!
//P´
Bild från när jag o louise var i stockholm, på vapiano!

Sweet memories.

Helgen var en mycket bra helg, åkte till Tidaholm efter jobbet i fredags o där blev det byta om o sen dra till folkets park för lite fest. Det blev en lyckad fredags kväll med ovanligt mycket skratt så tack Frida!  Lördagen bestod av lite chill tillsammans med sofia o diddan, på kvällen blev det lite grill med johns familj o sen lite fest igen! Lollo o linus kom lite senare också o det slutade i en lyckad kväll som vanligt med min fina louise! Söndagen latade vi oss hela dagen o sen blev det bio på kvällen, vi kollade på Thor i 3D mycket bra.
Igår var det jobb som gällde på kvällen, stängning 16.30-02 o det gick bra o vi hade kul som vanligt.
Idag skulle jag städat men eftersom jag inte kunde somna inatt så vakna jag allt försent! Men ska hoppa in i duschen nu för ikväll ska jag äntligen träffa Sandra, det var alldeles för längesen!
//P´

RSS 2.0