I feel like I’m drifting away, I feel like I’m losing control

Fredagen va kanon! Jag o Isabella tog tåget vid 14.50 mot göteborg o ett nytt äventyr. Vi va i gbg vid 4 tiden o gick runt o kolla lite i affärer o fick allmänt damp på allt folk som inte flytta på sig. Efter mat o affärer skulle vi nu ta oss ut till Brewhouse, ja o nu äre så att vi är inte de som är bäst på att hitta till olika ställen. Den första personen vi frågade efter vägen visste inte vart det låg o kolla på oss som att vi vore dumma i huvet.. Så vi tänkte att den killen Isabella hade handlat en tröja av på carlings tidigare borde veta vägen eftersom han ändå va runt 20 års åldern.. Vi gick till carlings o han visste precis vart det låg, sen vare ju så att vi va tvungna att veta vart olika ställen låg för att vi skulle fatta hans beskrivning xD hahha men vi tog hans beskrivning o begav oss mot spårvagnarna, åkte ut mot liseberg o följde carlings killens beskrivning, efter ett tag tänkte vi att vi måste gått fel för han sa 200 meter från scandinavium, o det va ju lite längre än va han hade sagt, o precis när vi är påväg att fråga några vart det låg så ser vi Brewhouse! :D överlyckliga som vi blev för när vi väl kom fram till Brewhouse blev det öl direkt o bra musik, nytt bra band som jag o Isabella är street team för här i lilla Falköping är Sparzanza! :D grymt bra är de!

http://www.myspace.com/sparzanza

Efter ett grymt bra förband så va det dags för Dia Psalma ! :D o det va hur grymt som helst, shit! Bra stämning, extremt bra sällskap o en öl i handen , det kunde inte blivit en bättre fredagskväll! Tack Sven för en kanonbra fredag! <3

Lördagen blev upp vid typ halv 11 o duscha o så , sen vare iväg till Jönköping med Johanna, blev lite kikande i affärer o IKEA :) När vi kom hem skjutsa vi maddisch o Ulricha till Ida som fyllde år igår. Bestämde oss även för att vi skulle ut o festa, efter många om o men så bestämde vi oss för att det fick bli i skövde vi skulle festa! En grymt bra kväll även detta, tack! Gud va jag har saknat att umgås med Johanna, du är bra bra braaa! Blev ett bra slut på kvällen o söndagen va allmänt jobbig, ont i huvet o jobb heeela dagen, men va med johanna efter jobbet så det blev prima! :)

Idag har jag jobbat, efter jobbet blev det direkt till gymmet med ss, shit va svag man har blivit på kort tid.. men nu äre seriös träning igen o jag o ss ska försöka komma till gymmet minst 3 ggr / vecka, med början nästa vecka eftersom det är en heldel som ska göras denna veckan.. Blir plugg plugg plugg både idag o imorrn.. PÖSS PÅ't... inte..

Fredagens outfit!:

Linne: Carlings, svart linne under: Gina tricot, jeansleggins: Vero Moda
 

Lördagens outfits! :

outfit nr 1 : tisha: JC killavdelningen Solglasögon: H&M
outfit nr 2 : Linne: Vero Moda Solglasögon: Johannas från H&M Jeans: Zara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0