One look at that smile and I’m all yours

Julafton i år va inte som vanligt, åkte till vår morbror där vi åt o fick julklapp av honom o mkt tv-tittande.
Juldagen kom min bror o becky hem till sverige. Det blev en sväng till Isabella först o sen gick vi till bertas syrra för förfest o sen gick vi vidare till en annan förfest, där vi inte stannade länge innnan det bar av mot parken för fest! Lyckad kväll helt klart!

Idag har det varit mer likt julafton eftersom idag har det varit julmat, öppning av alla julklappar o så. Mkt bra julklappar, mössa som jag inte orkat ta tag i o köpt xD en huvudmassage :D handdukar, godis o 2000kr :)

John ska komma hit idag oxå, äntligen hemma från Ludvika dock är han seeg o är i skövde med ruffis just nu.
Så jag får väl vänta en evighet till antar jag..

Snart ska johan o becky till Uddevalla, så ska väl sätta mig i köket o tjöta en stund.
Ha det gött!
//P´

You’re the owner of my heart

Blev inte att jag träffa lollich i fredags, men det va nog tur bara för henne, jag va sjukt trött o somna o jaa en lat fredag blev det :)
I lördags va jag o mamma på stan o shoppa julklappar o fika o lite så o även en sväng på osten, megamysigt! :)
Eftermiddagen blev det jobb, o det va lugnt nästan hela kvällen o kul hade vi verkligen! Ett mkt bra skift med Moa som skiftledare! (Y)
Söndagen blev en sväng till pa:s innan jobbet o träffa sandra för lite inhandling av fika eftersom erika hade sin sista dag hos oss. Erika blev glad för sin present hon fick av oss iaf, vilket va tur :D Men man saknar henne redan faktiskt, bara vetskapen av att man inte ska ha en sån galen skiftledare längre är lite sorgligt faktiskt.

Igår va jag ledig o började dagen hos tandläkarn o sen blev det lite städning o lagade mat innan john kom hit, sen blev det mys o bio på kvällen, avatar, helt okej film faktiskt, har väl sett bättre men den är helt klart godkänd av mig! :) När vi kom hem blev det ännu mer film, snuten i hollywood, eftersom vi som vanligt inte kan bestämma oss för att vi tycker olika xD
Imorse blev det mys o sen skjutsa jag älsklingen till stationen innan jag åkte till jobbet. En seg dag men ändå snabb om en dag kan va så ?! jaja efter jobbet har jag inte gjort mkt, duschat, pratat med mamsen mest, min mamma är bäst <3<3 bara så ni vet ;) hihi

Nepp nu ska jag sova snart så jag är pigg imorrn då är det jobb igen o sen träffa bertolf som jag inte träffat på evigheter :O <3

//P´



<3

In this world of troubles my music pulls me through

mysigt i tisdag på middagen faktiskt. Onsdagen blev en sväng på stan med elin o sandra o sen åkte jag mot skövde, träffa syrran lite o sen blev det stan i skövde o shoppade julklappar, alla klara förutom till pappa .
Efter det blev det en sväng till tidaholm o min söta sjukling <3
Idag har det varit jobb o självklart kom soren men vi klara det o det gick prima hela dagen :)
Efter jobbet träffa jag bästa lollich en stund, blev pepparkaksbakning o massa tjöt, tur jag har henne <3
Hann även träffa maddisch för tjöt en stund :)

Imorrn blire öppning igen, usch jag gillar inte att gå upp tidigt.. På kvällen får vi se va som händer, om jag har tur får jag träffa lollich men det märker jag imorrn :)
Stängning i helgen, o på söndag är sista dagen för vår erika :(

dags att pysa, natti!

bästa <3

//P´

va fan har jag gjort denna gången, orkar inte mer så nu skiter jag i det..




you brought my life back, the glory you found.

Kan säga att det blev mer än en "ledig" dag, blev sjuk torsdags kvällen o har nu varit sjukskriven i över en vecka, inte varit kul alls. haft halsfluss, kramper i händerna, svårt att äta, hög feber, ont i leder.. osv har på en vecka gjort typ ingenting förutom sovit, försökt få i mig nån mat, vatten, knarkat ipren o kåvepenin o legat o glott på film typ. stackars mamma har kämpat i en vecka att få i mig mat, världens bästa mamsi <3 Har legat hos syrran oxå en dag o en kväll :) baby va här igår o idag, mysigt <3
Imorrn äntligen ska jag försöka jobba igen, gjorde ett försök i torsdags men funka inte alls, hoppas på att det går imorrn, imorrn kväll är det även mat på mingus med cheferna o några från jobbet :)

Dags att sova i typ 1 timme o sen ta medicin o sen sova igen, jobbar ju faktiskt öppning imorrn!
natti!
//P´

I close my eyes and the flashback starts

Händer inte mkt just nu måste jag säga. jobbat 2 dagar - stängning.
En stängning kvar sen ledig imorrn o min lediga dag ser ut just nu att det blir lager med bästa camilla <3 o eftermiddagen tidaholm. ! där va min lediga dag, men blir ju kort arbetspass på fredag så det är skööönt :) Helgen kanske björn rosenström o iaf jobb 7-16 lör-sön..

ne kanske ska ta en dusch så man blir fräsch till jobbet!

lateroooo :)
//P´

i vår vackra vita vintervärld

Bra helg! :D
I torsdags åkte jag efter jobbet till tidaholm o min sötnos - 4 månader i torsdags <3
Fredagen vänta jag på att john skulle komma hem från skolan o sen åkte vi till falköping.
Mysig kväll hemma, lördagen bestod av slöande o sen på kvällen blev det reunion med de flesta tjejerna i gamla klassen- grymt lyckad kväll! tack tjejer ! Kvällen slutade dock inte efter terran, utan den sluta med att jag , lollich  o mallan hamna i tidaholm eftersom alla våra pojkar bor där ;) (Y)
Söndagen blev sova lääänge o mest bara slöa som en söndag ska va, blev lite inhandlande av godis o tjöta även med kusin lisa som jobbade. sen vare film som gällde som vanligt :)

I går jobbade jag stängning o laddar inför en stängning idag igen, men det ska nog gå :)
Får ju inte glömma att min käre bror o becky va hemma här en snabbis igår oxå , trevligt :) som jag saknat min bror!

jaja dags att fixa lite.
//P ´


RSS 2.0