Through glass

Ett tag sen jag skrev nu men mestadels jobbar jag ju nu o orkar oftast inte blogga menmen .
Har varit en kanonbra helg iaf, varit i tidaholm, festat lite o så blev det matfestivalen lite oxå :)
Mysigt som vanligt när man är i tidaholm. Firade en månad med bästa john i onsdags oxå <3


Nu ska jag fixa lite här hemma o äta klart o sen blire jobb 16-01.15.
Imorrn blire skövde en sväng med syrran, ska bli trevligt, sen även jobb imorrn 16-01.15.
Jobb onsdag oxå samma tid så förvänta er ingen uppdatering fram tills på torsdag då jag är ledig o förmodligen kommer städa, blogga, sen hinna med allt jag behöver göra, åker kanske till tidaholm på eftermiddagen oxå.

//P´

Bilder från helgen :


You don't know what you got till you're missing it a lot

Kom iväg 10 min tidigare från jobbet i fredags men ändå blev jag stressad, typiskt mig o inte hoppa in i duschen direkt ;) 30 min innan tåget gick blev det dusch haha!
Men jag hann o det va en mkt trevlig kväll i götet med berta o sandra. Men om jag längtade tills jag kom hem för efter götet åkte jag med aqua högspelande i bilen mot tidaholm o min john <3
Dock kom jag fram till en john som bara låg o kolla på bond som va mer intressant än mig för stunden xD haha men men..
Lördagen bestod av att va med john, kolla bio på kvällen med ruffen o johanna, mkt trevligt!
Igår (söndag) blev det jobba 16-01.15, gick fort o hade skitkul hela kvällen, spec efter 22 ;) haha ojojoj!
Efter jobbet såg jag sms från lollich att hon ville att jag skulle komma o va gör man inte för den tösen, jo jag åkte till henne, blev 2 timmar lång pratstund lr nått sånt, najsnajs!
Idag ska jag iaf träffa camilla, blir bakning! :D

Nej dags att starta en film o sova! puss!!

//P´

You make me breath, you make me feel, you make me high

tidaholm va gött som vanligt, blev promenad, träffa lollich, kolla film, mys som vanligt!
promenad i mysiga tidaholm med bästa är något som jag verkligen gillar <33
Åkte hem imorse dock, skulle jobba 11-20, o dagen gick fort faktiskt. Träffa lollich o mallan efter jobbet o tjöta lite sen även bästa camilla o elin :)
Snart sovdags o imrorn blire gbg med berta o sandra för NRJ in the park! :D hoppas på en mkt trevlig kväll!
Men innan det är det jobb 7-16 som gäller, hoppas på att komma ifrån lite tidigare så jag inte missar gbg tåget :)
 
//P´

let's have some fun, this beat is sick I wanna take a ride on your disco stick

Okej ett tag sen jag skrev nu men har inte suttit vid datorn mkt.
Det va iaf mega mysigt i tidaholm förra veckan, som vanligt, jag bara älskar att va i den stan, helmysig ju :D I helgen har jag varit hos lollich o firat henne, jobbat o min john har varit hos mig oxå. Så det har varit en mkt bra helg, örat gör inte ont längre men fortfarande har jag medicin att ta, det va nämligen öroninflammation jag hade när mitt öra gjorde så himla ont. inte kul.

Idag har jag vaknat upp med bästa brevid mig o varit en sväng med lollich o gjort ett ärende, vid halv 11 kom lollich hit o vi gjorde toast eftersom jag va så himla sugen på donkenfrukost men tänkte spara lite pengar för engångsskull o fixa egna toast så kom lollo på frukost :D Resten av dagen blev det film o mys, vid 4 va det dags för jobb o för john att åka hem. Typ inget att göra på jobbet så det gick lite segt emellanåt. Blir mer jobb imorrn (idag) o sen tidaholm <3

//P´

I'm in love

Okej nu har jag varit vaken mer än en timme redan, för att jag va tvungen o ringa vårdcentralen har fått nog av mitt öra nu.. dessvärre ska jag dit vid halv 4 idag, vilket betyder senare avfärd mot tidaholm o min john :( inte kul!
Men bara det slutar göra ont snart.. Men längtar just nu mest efter min john <33
Funderar på att rensa garderoben men orkar inte för tillfället så får bli att slöa o lyssna på musik en stund till..

//P´

I know you want me, you know I want ya'

haha camilla tycker det är tråkigt att jag ska sluta blogga, men slänger upp ett inlägg för hennes skull ;)
Idag vakna jag vid typ 20 i 7 imorse av att örat gjorde så jävla ont, gick ner o tog ipren o vänta på att den skulle börja värka så jag kunde somna om. Sov sen till halv 3, gick upp åt o fixa mig o åkte till bästa camilla o prova lite kläder hon skulle slänga iväg. Vi åkte till jobbet o det va en seg men samtidigt snabb kväll igen. Adams sista pass, på lördag flyttar han till Linköping för att plugga. Skjutsa hem camilla o tänkte gött ta en ipren för örat när man kommer hem o sen sova men nej va fel jag hade ! Jag grät så jävla ont gjorde örat, nu börjar det äntligen lugna sig, efter 2 ipren. Hoppas på lite sömn o att det onda försvinner tills imorrn (idag) eftersom jag ska till min john <3 Ska va där till fredag, det blir en sväng till skövde med daniel o mikael o även bio kanske på kvällen :) Fredag lär vi göra det vi är bäst på, nämligen sova länge o slöa hela dagen lr nått sånt :) Tors - fre lär bli super iaf som vanligt hos john <3 Jag borde sova nu faktistk men vet inte riktigt haha :)
Antar att jag återkommer nån dag! Puss på er så länge <3

//P´

Bäst <3

You’re everything good in my life <3

Känner att jag inte riktigt orkar med lr hinner med bloggandet just nu, lägger ner't för tillfället.
Får se om jag slänger upp nån inlägg nån gång ibland.
Har iaf haft en superbra helg i tidaholm hos min john <3


//P´

It kills me when you're gone

ojojoj, dåligt med bloggandet nu..
I måndags blev det ingen fest så stannade längre i tidaholm :)
annars har jag jobbat typ hela tiden, träffade ss i tisdags o bakade chip cookies, det va ett tag sen! Efter det träffa jag även camilla en stund <3
Onsdagen blev jobb, sen direkt till tidaholm för o träffa john, blev mysig promenad, film som jag som vanligt somna till.. En perfekt kväll med den bästa helt enkelt <3
Vakna upp idag brevid min john o drog oss en bra stund, men gick upp vid 20 i 1 eftersom vi skulle va hos hans farmor vid 1 o äta mat :) så vi typ 5 i 1 gick jag , john o filip (johns lillebror) till deras farmor för god mat. Sen blev det hem till de igen o chilla o säga hejdå som jag hatar för att jag skulle jobba igen..
Imorrn blire iaf träffa lollich, typ äntligen! <3 Sen work 17-23 o efter det åker jag förhoppningsvis till min john direkt, beror på om jag är lika pigg som nu lr om jag är trött. Isf spenderar jag heeela helgen i tidaholm, hemma måndag igen. Lär bli en väldigt bra helg. Nås på mobilen sjklart!

//P´

you brought my life back, the glory you found <3

Dagen började inte med allt jag skulle gjort faktiskt, hoppas på att jag orkar upp imorrn o hinner innan jag åker till tidaholm :) På jobbet va det kaos, va inte alls på topp idag.. men mot slutet av passet balla det ur totalt, jag o erika fick damp, jag skratta så mkt att jag nästan grät, ja kul som fan hade vi kan jag lova, lyckades stänga snabbt idag oxå o va nog klara vid 5 över senast :) Sen va det bara åka hem, äntligen typ.. Nu sitter jag här, ska väl förhoppningsvis sova snart. Va jag behöver göra imorrn är typ städa rummet, kolla luften i däcken på bilen o åka till tidaholm, lutar mot fest på kvällen oxå :D kanon! 5/5 (Y)

//P´

I´m free, you are my saviour I´m free, you are my guiding soul All I need is you

john kom som sagt igår, massa mys <3 Vi åkte till ruffen o johanna lite senare o spela tv-spel o kolla film :) Sen blev det hem o sova. vakna upp med bästa brevid mig o fick äntligen sova ut, inte gjort på länge eftersom det blivit mkt öppningar på jobbet, men har 2 öppningar kvar på sommarschemat kanske 3. Men jobbet idag gick bra, både jag o sandra tyckte det gick fort men på nått sätt oxå segt, en konstig känsla men så va det. Vi stängde snabbt o va nog klara 5- 10 över 1 så det va gött att komma hem.
Tjöta lite i telefon nyss med bästa o har mest tråkigt nu, kanske blir en film för att bli trött, är ganska uppe i varv efter jobbet..
Imorrn är det work 16-01.15 igen iaf, blir nog bra, ska försöka hinna med att städa rummet o fixa lite innan jag börjar :)

//P´

RSS 2.0