making memories of us

Har varit en bra helg :)
Älsklingen kom hit igår när jag hade slutat o så åkte vi på bio - shutter island, ingen film jag rekomenderar men alla har vi olika smak om film. Efter bion blev det Max eftersom jag va lite hungrig o hade ätit donken nån dag innan. Väl hemma blev det mys o älskling somna fort som vanligt ;D ahahha :P jag starta dock en film o somna ganska fort sen oxå :)

Idag har dagen bestått av jobb som igår. Sen blev det mys med mitt hjärta o lite mat, mums enchilladas :D
O annars har det bara varit mys, dock åkte älsklingen hem för typ en timme sen. O jag måste egentligen sova, öppning imorrn igen,. så godnatt!

//P´

Somehow you're still by my side

Bio igår, filmen rekomenderar jag starkt! Skitbra :D Percy Jackson.
Mysig kväll med mitt hjärta. Åkte hem imorse o idag har det varit jobb. Har hunnit med att träffa lollo o mallan en liten stund o ska strax iväg för att hämta sandra o träffa henne en liten stund :) Måste lägga mig tidigt idag, öppning som gäller imorrn o sen kommer mitt hjärta :D:D:D
Prata lite med bror i tele idag oxå, alltid trevligt! :D

måste kila!
//P´


All I want to do is be there For the things that you're going through

Äntligen är 3 stängingar gjorda o imorrn lr ja idag är jag ledig :D
Tänkte åka en sväng till bokrean i stan faktiskt o kolla om det finns nått kul, annars så ska jag till tidaholm på eftermiddagen o så blir det bio oxå :) Percy Jackson filmen, hoppas den är bra bara för jag har höga förväntningar om den! .
Fredag är det ett kortare pass på jobbet o sen får jag se va som händer, helgen består av 2öppningar så lär va trött o inte aktiv här troligtvis.

Skulle åkt till skövde nu inatt efter jobbet med camilla o hämta några töser, men det slapp vi :)

Nu är jag helt slut i kroppen, förkyld o skit oxå, inte kul. Men ska väl starta en film o sen sova :) natti!

//P´

lite bilder från personalfesten :)



someone's watching over me

Vilken vecka det har varit, förra tisdagen bar det av till alingsås för personalfest, som innehöll lek o mat, trevligt.
Det va jobb tis ons tors, på onsdags kvällen var jag ute hos sandra för lite film o mys o tjöt, mkt trevligt.
Tordagen bestod av jobb o sen blev det fest på kvällen med härliga brudar.
Fredagen sov jag ut o det va skönt, sen kom berta till mig o vi kolla på stockholm o bokade hotell o tåg, så nu är det bestämt, den 19-21 mars åker vi upp till storstaden :) Kommer bli en bra helg känner jag på mig.
Senare på fredagen skjutsa jag berta till hennes syster o sen åkte jag till tidaholm för fredagsmys :) Har varit chill hela helgen eftersom det varit sånt snöväder. Skulle kollat bio med lollo o linus i lördags men pga vädret blev det mys till vanlig film ist. Sammanfattar min långlediga helg som lyckad o mycket mysig :)

//P ´

Just open your eyes And see that life is beautiful.

Sitter just nu i Tidaholm hos min älskling, dock är han på gymmet så får vänta lite till så kommer han förhoppningsvis snart. Börjar bli lite tråkigt nu. Idag händer inte mkt annars, blir nog bara mys o film ikväll, åker hem imorrn för då äre jobb o personalfest! :D Ska bli sköjj!
Helgen gick hyffsat fort, inte varit speciellt mkt på jobbet o igår gjorde man allt för att fördriva tiden, men den stog typ still det sista,  bara vänta på att få gå hem.
Annars i veckan blire jobb 3 dagar, camilla kommer hem från thailand imorrn :D !


Ne jag får väl kolla runt på lite kläder lr nått, som man kanske kan hitta i storstaden som det bär av mot nästa månad med bertolf <3 träffar ju knappt berta när hon bor i trollhättan, så nu blire en helg bara jag o berta :D (Y)

//P´


someone's watching over me

en torsdag sådär i februari,.
idag har jag jobbat 6.30-16, efter jobbet sola jag lite o sen hem o duscha o så :) Träffa lollo en sväng, blev tjöt o kik på stugor till sommarn, som förhoppningsvis hamnar en vecka på gotland, det vore underbart!
jag bara älskar gotland!
När jag kom hem blev jag suger på att göra amerikanska pannkakor, eftersom jag aldrig smakat lr gjort det förr va jag supernyfiken, så leta upp ett recept o fick slänga mig iväg för att handla lite.
Sen var det bara att sätta igång, min slutsats är : det gick fort att göra, tror det tog mig ca 30 min max, o det va enkelt (mkt enklare än vanliga pannkakor!), det va gött o resultatet blev super! :D De kommer jag helt klart göra igen!

En annan sak som gjorde min dag bättre än va den va är att det har kommit en yoghurt för alla laktosintoleranta från märket valio som är mitt favorit o yoghurten finns i smaken SOMMARBÄR!!! :D:D:D:D:D wiiiiie lycka! som jag längtat!

Konstigt nog måste jag tillägga att jag redan gjort mig klar för att sova, inte varje dag men somnar nog inte än iaf.
Nu ska jag kika runt på nått annat, ha det bra!

//P ´


hur underbart ser det inte ut lr! strandpromenaden bara sitta o ta det lugnt ! åh jag saknar't! <3

Take me in your arms The way you did last night.

10 februari 2010.
Sitter just nu i tidaholm, john är i skolan så får underhålla mig själv.
Idag händer inte mkt, ska vänta tills john kommer hem sen får vi se va som händer, men ska hem till fkp ikväll iaf. Jobbar ju öppning imorrn igen. Efter jobbet imorrn hoppas jag på att träffa lollich lite, va ett tag sen nu.
Har inte så mkt o skriva om förutom att jag har tråkigt xD haha :P

//P´


hihi det va några år sen ;) min sötnos <3

Fråga stjärnorna om när

7 februari 2010. tiden bara rinner iväg, iår blir jag 20 helt sjukt. börjar förhoppningsvis skolan till hösten o då innebär det flytt, hur ska jag klara mig utan mamma.

jaja. idag då. händer inte möe, ska hämta syrran på jobbet, ska väl snart göra lite mat, jag är sugen på american pancakes :) senare ikväll blire tidaholm o imorrn äre jobb igen, på kvällen ska jag träffa sändrisch o sola lite, ska bli gött! :) Sändrisch är bra hon :)

men återkommer väl.
//P´

dagens..



outfit.



saknad. gotland.



längtan. metaltown.

RSS 2.0