tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn

slänger upp en outfit såhär mitt i natten som jag fann på min mobil.
Kan ju passa på att skriva om kvällen, tre ord som beskriver kvällen.. galen, slitsam, stressigt!
helt sjuk kväll va det, först helt dött efter nån timme, jaha ne nu ska alla ha mat, suck. en riktigt jobbig kväll o alla kämpade riktigt riktigt bra. O jag måste ha nya skor så fort nya ägarna är igång, kom hem inatt nu med ont i höfter,fötter,knän o rygg o knäna va även svullna så ja, nya skor tack!!



jeansleggins- vero moda, skor - converse ofc!!!, t-shirt- new yorker (älskar affären!!), tröja- rut m.fl, jacka- topshop


//P´

Dont stop me!

Tiden går så fort nu känns det som, snart maj o snart får jag ny mobiltelefon :D HAPPYFACE!
Min käre bror tar snart examen o john tar snart studenten, vilket betyder att jag snart ska på bal igen :O:D:D
Men det betyder oxå att på lördag är sista dagen vår kära chef georg jobbar innan svenska mcdonald's tar över, vi kommer nog alla sakna honom!

Igår va jag o john på bio, iron man 2! :D  den va bra lite fort slut men annars bra.
Idag åkte jag hem från tidaholm, slapp åka själv, mkt trevligt sällskap av mallan :D (Y)
Ska jobba om mindre än 2 timmar, men bara idag o imorrn kvar sen är jag ledig 2 dagar, ska bli skönt!

har inte mtk mer att skriva tror jag.

//P´

I can't hear nothing 'cause I got my head up in the clouds

Gjorde om en t-shirt idag till linne, funderat på det länge eftersom jag inte riktigt gillat ärmarna på den men nu är jag nöjd :) bustier från lindex under o kommer sitta fint med en bikini under i sommar sen! :)




dagens outfit:
bytte till t-shirt lite senare

you brought my life back, the glory you found.

Va skönt, vakna av att telefonen ringde idag igen, trodde det va det dolda numret som ringt mig jag vet inte hur länge men när jag kolla sen va det visst jobbet. Så jag vakna vid 10, kollade på bella & tyra show. Nu har jag duschat o ska ta på mig o så, kanske slänger upp en outfit om jag får nån bra bild. Sen blire frukost o senare luncha med lollo <3

//P´


You’re the owner of my heart

Tänkte slänga upp ett inlägg lite snabbt innan jag ska ner o äta.
Idag ska jag jobba 16-23, det va längesen jag jobba ett sånt pass :P ska bli skönt att va den som går hem vid 23 o inte den som måste vänta till 01.15 för att gå hem. Inte för att det händer jättemkt de sista timmarna men för att man blir så trött så sent bara. Igår somna jag nästan på min andra rast, fast maria skrek på mig att jag inte skulle somna ;)

Imorrn ska jag äta lunch med lollo, ska bli trevligt! :)
På eftermiddagen ska jag träffa john, blir nog en tur till skövde.
Helgen innebär jobb jobb jobb, öppningshelg denna helgen. Men sen är jag ju ledig både nästa o veckan därefter på helgen :D den 8 maj bär det av mot storstaden sthlm o min brooor :) polishögskolansdag nämligen!

Nu hungrar jag ihjäl så måste ner o äta :) slänger upp nån bild från när jag o berta va i sthlm.

//P´


Get a life

Gårdagen på jobbet gick jättefort, klockan gick i speed. hoppas på att det går precis lika fort idag då jag faktiskt ska jobba 2 dagar till o mitt team bara 1 :( Men är iaf ledig på fredag, hoppas på bra väder då igen.
Hade tänkt försöka hinna till stan idag, får se hur det blir med det, måste äta o ta ur handduken i håret till att börja med :)

Sitter just nu o lyssnar igenom Neverstores nyaste album då jag inte gjort det än, det är faktiskt riktigt bra, tummen upp (Y).

Nej nu är det dags att äta nått innan jag hungrar ihjäl!
//P´

Somehow you're still by my side

Helgen har varit suuper :)
Blev ingen  grillning dock, va lite för dåligt väder. Blev mys hela dagen o senare mot kvällen blev det spontan fest. Det blev en lyckad kväll, förfesten va jag o johns kompisar, endast killar men fan va kul det va :)
Efter lyckad förfest drog vi vidare till en annan som sluta med att jag bara lånade toan o sen gick vi till brygget. Haha det va rätt kul, behövde gå på toa igen o började tjöta med en tjej i kön som va väldigt trevlig, Frida. Sluta med att vi tjöta ganska mkt den kvällen, så det va en mkt lyckad kväll!
Mådde inte så bra på söndagen dock, men john tog hand om mig som vanligt o därför mådde jag lite bättre trots allt :) Blev att kolla legend of the seeker o film o myysa hela söndagen.

Måste bara säga jag älskar vädret! :D (Y)
Nu måste jag byta om till jobbkläder!
//P´

It messed me up, need a second to breathe

SÅ! lite förändring har skett :)
Headern är bytt o får va ett litet tag orkar inte hålla på med designen idag men ska ändra lite färg o så nån dag tänkte jag också :)

One look at that smile and I’m all yours

Tråkigt att jag lyckades jobba 3 hela dagar när det va fint väder ute, självklart.

Åkte iaf till tidaholm i torsdags efter jobbet o det blev bio i skövde :)
Fredagen bestod av att bara ta det lugnt o framåt kvällen åkte jag hem för att jag skulle vara med lollo o sandra, sen kom även erica :) En mycket trevlig kväll trots kycklingen ;D ahha

Idag ska jag till tidaholm, förhoppningsvis blir det lite grillning med lite folk. Får se hur vädret blir lite senare. Imorrn kommer jag också vara i tidaholm o det blir nog som en vanlig söndag o bara ta det lugnt!

Nu måste jag in i duschen  :)

//P´'



No time to think of consequences

Nu var det ett tag sen.
Igår va en väldigt bra dag, träffa mallan o va ute o gick o tjöta, det var ju ett tag sen om man säger så ;)
Vi gick upp till skolan o hälsa på lilian o ullis, de är det enda jag saknar med skolan så himla härliga!
Vi bestämde iaf med de att vi ska prata med 1orna om fadderföretagen o studier typ, det kan bli kul, jag gillar att prata inför folk nu,. Det var en av de saker vi lärde oss på företag att prata inför folk.

På eftermiddagen åkte jag till tidaholm, myysigt! Det är så skönt när jag är i tidaholm, för mobilen som jag alltid har kolla på annars bara ligger i väskan. Dock är det ju inte så bra när folk försöker få tag på mig men xD
Idag ser det ut att bli lite bättre väder igen, iaf om ett tag blir det nog det, men jag ska jobba hela dagen lång, 11-20 pass idag o även imorrn.

Gårdagens outfit


Påskaftons outfit



Ne, nu måste jag kila om jag ska hinna till jobbet!
//P´

RSS 2.0