sommartider hej hej sommartider! :)

Vilken dag!
Började tidigt o gick upp vid 5 i halv 9, duscha o så åkte iväg för att hämta camilla. Vidare för frukost på donken , faktiskt camillas idé, inte min, men jag säger inte nej till den frukosten - MUMMS!
När vi suttit o chillat o tjötat lite med min bror så drog vi oss vidare mot smögen! haha oj oj oj vilken bilfärd! Hamna i Lysekil, visa sig att vi tagit en liten omväg, så det kan gå när petra glömmer kartan hemma ;)
Vi kom fram iaf efter några om o men, väl framme valde vi helt fel parkering o gick bort o fram, körde närmare klipporna o la oss där i typ 2 timmar, mat blev det oxå o fika. Somna självklart i solen, skräll.. Solen har stekt hela dagen så ja man kan ju säga att jag är röd.. Men det får gå när man har kul o vill bli brun ;)
När vi kom hem till falköping igen efter många om o men även på hemresan så blev det beachvolley med camilla, lollo, sandra, becca o mallan d :) När vi tröttnade drog vi till ålleberg för grillning o linus joinade även då. Mycket skratt har det blivit hela dagen o räknar med att det blir mycket skratt även imorrn! :)
Ni får överleva utan bilder tills jag fått från camilla :)

//P´

Kommentarer
Postat av: camilla

toppen dag älsko :D:D:D <3

kommer sakna dig nu när du åker :(

2009-06-24 @ 07:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0